2777
2789
عنوان

ازدواج

206 بازدید | 34 پست

دختر خواهرم 18 سالش هست براش خاستگار داره میاد فکر کن اون ازدواج کنه و من با 24 سال سن تنها بمونم منم کلی خاستگار دارم ولی یا اونا نمی پسندن یا من نمی پسندم يا هر دو طرف باهم نمی پسندیم خیلی هایم تا جلسات دوم و سوم پیش میرن بعد می فهمن من بیماری صرع کنترل شده دارم فقط قرص مصرف می کنم همین مثل بقیه دارم زندگیم می کنم عادی مشکلی ندارم پا پس می کشن همین چند هفته پیش یک خاستگار داشتم خوب بود دوست داشتم بشه جلسه سوم اومدن این موضوع گفتم دیگه رفتن بعدش یکی اومد خودش هم بیماری قلبی داشته متوسط بود چند بار عمل کرده بود بهش که گفتم تو جلسه دوم گفت بیماری چیزی نیست که آدم به خاطرش پا پس بکشه ولی کشید حرفش دروغ بود دلم گرفته از این دنیا و آدم هاش ولی جالبه دختر خواهرم با 18 سال سن ازدواج کنه و من این جوری هعی خدا

خیلی حس بدیه میفهمم حس حقارت میده ب ادم ایشالله ی بخت خوب نصیبت بشه عزیزم

دلم گرفته ولی اگه ازدواج کرد یک روزی عروسی گرفت چجوری با چه رویی برم عروسیش یا مجلس هاش شرکت کنم 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم گرفته ولی اگه ازدواج کرد یک روزی عروسی گرفت چجوری با چه رویی برم عروسیش یا مجلس هاش شرکت کنم 😔

الهی دورت بگردم

خدا بزرگه من برات دعا میکنم

دانه ای بیچاره بودم زیر خاک   دانه را دوردانه کردی عاقبت 

الهی دورت بگردم خدا بزرگه من برات دعا میکنم

خدا نکنه

ممنون عزیزم

ولی فکر کنم به خاطر این بیماری که دست خودم نبوده و الانم کنترل شده هست فقط قرص مصرف می کنم باید تا آخر عمر تها باشم

خدا نکنه ممنون عزیزم ولی فکر کنم به خاطر این بیماری که دست خودم نبوده و الانم کنترل شده هست فقط قرص ...

ن این فکرا رو نکن فقط خودت اذیت میشی خیلی ادما هستن مث شما ولی ازدواج کردن .شما اولین نفر نیستی ک این مشکل و داری

کتاب ۴ اثر فلورانس اسکاولشین رو بخون با شکرگذاری اون ادمی ک مخای جذب کنی

دانه ای بیچاره بودم زیر خاک   دانه را دوردانه کردی عاقبت 

خدا نکنه ممنون عزیزم ولی فکر کنم به خاطر این بیماری که دست خودم نبوده و الانم کنترل شده هست فقط قرص ...

الان داری درس میخونی چیکار میکنی رشتت چیه شغلت چیه

خلاصه اگه درس میخونی خودتو با اعتماد به نفس بگیر بگو من اصلاً قصد ازدواج ندارم اگه کسی هم ازت پرسید بگو بابا ازدواج چیه هر کی ازدواج کرده بدبخت شده

وایسا تا یه بخت خوب برات بیاد الان هر کی ازدواج کرده که خوشبخت که نشده ش

ن این فکرا رو نکن فقط خودت اذیت میشی خیلی ادما هستن مث شما ولی ازدواج کردن .شما اولین نفر نیستی ک ای ...

آره پیش دکترم که میرم می گه خیلی ها ازدواج کردن و بچه دارن ولی نمی دونم چرا مال من این جوری می شه تا می فهمن حتی آدم هایی که مشتاق هستن ولی میرن فکر کن یکی اومد رد کردیم چندین بار زنگ زد مامانش دیگه بعد از 6 ماه گفتیم دوباره اومدن مامانش زنگ می زد می گفت هرجا میریم خاستگاری قبول نمی کنه می گه فقط همون دختر یعنی من بعد اومدن تا فهمیدن دیگه نیومدن

الان داری درس میخونی چیکار میکنی رشتت چیه شغلت چیه خلاصه اگه درس میخونی خودتو با اعتماد به نفس بگیر ...

همین ها رو می گم ولی برای گول زدن خودم هست چون دور و بر من همه زندگی ات خوب و خوش بخت

اینقدر با این فکرا خودت رو عذاب نده ،براش دعای خیر کن که انشالله این دعای خیر به خودت هم برمیگرده

خالش هستم مگه می شه براش دعا نکنم براش بهترین ها می خوام از جون و دل دوست دارم خوشبخت ترین باشه ولی نمی تونم که جلو حس و حال خودم بگیرم جلو بقیه خودم خوب نشون میدم می گم مهم نیست ولی از درون داغون می شم تنهایی هام فقط گریه می کنم