2777
2789
عنوان

اونایی که افسردگی دارید بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 49 پست
یعنی بعدافسردگی پزشکی خوتدی

پزشکی قبول شدم و بعد از اتفاقای بیماریم شدید تر برگشت

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شد که باعث شد تغییر کنید؟؟ بمنم بگید

منم خیلی افسرده م دست به هرکاری زدم اخرش یا اخراج شدم یا شکست خوردم هی از این شاخه به اون شاخه پریدم

الانم ۳۹ سالمه ازدواج نکردم و بیکارم پول ندارم واقعا انگیزه و امیدمو برا زندگی ازدست دادم

مدام تو تخت دراز کشیدم ولی همش خسته م

منم توی دوران افسردگیمم ارشدمو به زور دارم تموم میکنم و هنوز نتونستم تغییری توی وزنم ایجاد کنم،رویای ...

عزیزم درمان من خیلی طول کشید و خیلی بالا پایین داشت

تجربه من یه راه شخصیه با همون دز افسردگی خودم

به نظرم اصلا در حد پیشنهاد دادنم ادم مناسبی نیستم

فقط از احساسات اون دوران و الانم نوشتم برای کسایی که مثل خودمن یا مثل خودم تو اون دوره فکر میکنن

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

اکثرا دانشجوهای پزشکی یجورری هستن از جهت روحی

افسردگی من ربطی نداشت به اون موضوع

من دبیرستانو هم نتونسته بودم تموم کنم

خب راه حل چیه

والا خواستم احساساتمو در میون بذارم برای کسایی که تو اون دوره هستن و مثل خودم فکر میکنن و به خودشون بدترین حس های دنیا رو دارن

فقط همین

با من حرف میزنی ؟من ترم اول دانشگاهمفشار و استرسی ک بخاطر کنکور روم بود هنوز هست نتونستم درست حسابی ...

من نمیدونم چی بگم واقعا عزیزم

من هیچ تخصصی ندارم

ولی میتونم یه کتاب فوق العاده معرفی کنم

نجات از هزارتو نوشته دکتر نیکول لپرا

ایشون مدرس دانشگاه فیلادولفیان و ۲۵ سال تجربه روان درمانگری دارن و کتابشون یکی از محشر ترین کتاباییه که خوندم

خوشبحال هرکی ک دانشگاه رفته

من افسردگی دارم

حتی ب خودکشی فکر میکنم

کل روز دراز میکشم

هیچکاری رو نمیتونم انجام بدم

از خونمون و اتاقم تنفر دادم

حس تنهایی میکنم و همش دلم میخواد کسی رو داشته باشم

پشت کنکورم و امسال بدترین سال زندگیمه

نمیتونم درس بخونم ذهنم خستس

دانشگاه رفتن برام شده یه رویای دست نیافتنی

شهرمون هم خیلی کوچیکه و نمیشه برم پانسیونی کتابخونه ای چیزی

اصلا اوضاع خیلی خرابه

دارو هم مصرف میکنم ولی انگار فایده ندارن

کاش جرعتشو داشتم و خودمو خلاص میکردم.

خوشبحال هرکی ک دانشگاه رفتهمن افسردگی دارمحتی ب خودکشی فکر میکنمکل روز دراز میکشمهیچکاری رو نمیتونم ...

چند سالته عزیزم

منم توی دوران افسردگیمم ارشدمو به زور دارم تموم میکنم و هنوز نتونستم تغییری توی وزنم ایجاد کنم،رویای ...

عزیزم افسردگی رو منم تحربه شو دارم تراپپیست تلفنی کاربلد بهت معرفی کتم که زندگیت تغییر کنه؟؟؟

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
خوشبحال هرکی ک دانشگاه رفتهمن افسردگی دارمحتی ب خودکشی فکر میکنمکل روز دراز میکشمهیچکاری رو نمیتونم ...

عزیزم افسردگی رو منم تحربه شو دارم تراپپیست تلفنی کاربلد بهت معرفی کتم که زندگیت تغییر کنه؟؟؟

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
چی شد که باعث شد تغییر کنید؟؟ بمنم بگیدمنم خیلی افسرده م دست به هرکاری زدم اخرش یا اخراج شدم یا شکست ...

و شما هم همنطور

چون خودم افسردگی رو گزروندم و الان کلا زندیم تغییر کرده

دم شما گرم😍👏🏼❤️

عزیزم تو که اول راهی...

اسی واقعا بهت تبریک میگم...