2777
2789
عنوان

اونایی که افسردگی دارید بخونید

481 بازدید | 49 پست

من بعد از سالها افسردگی خیلی شدید و خونه نشینی به لطف خدا برگشتم به زندگی

الان میرم سرکار

تو یه کافه کار میکنم

کاری که اصلا نه تجربشو داشتم نه ازش اطلاعاتی داشتم و نه حتی تو حیطه نزدیک بهش کار کرده بودم

همزمان دانشجوی پزشکیم و دارم این ترم با واحد های کم البته کورسامو میگذرونم

و همزمان چون میخوام مهاجرت کنم دارم برای تافل میخونم در کنارش دانمارکی میخونم و کارای مهاجرتمو میکنم

رژیم گرفتم و کلی وزن کم کردم و تو سوشال مدیا دارم خودمو بالا میکشم برای بعدها که میخوام برند خودمو ثبت کنم

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

میخواستم بگم من همون آدمم

همون آدمی که یه ترم مشروط شد

همون آدمی که نمیتونست تا دم دانشگاه بره

همون آدمی که صبح تا شب تو تخت افتاده بود

۳۶ کیلو اضافه وزن داشت

حموم رفتن براش مصیبت بود

حرف زدن با ادما براش سخت ترین کار ممکن بود

تنها ترین بود

مطلقا هیچ دوست و رفیقی نداشت

فقط گوشه ی خونه مثل جنازه بود

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم توی دوران افسردگیمم ارشدمو به زور دارم تموم میکنم و هنوز نتونستم تغییری توی وزنم ایجاد کنم،رویای من از اول مهاجرت بوده اما براش تلاشی نکردم و زبان نخوندم، قرصهای روان درمانیم رو نصفه رها کردم، شما چطور خوب شدی؟

دمت گرم✅موفق باشی💖

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.

تو تموم دوران مریضیم حس میکردم بی عرضم بی لیاقتم تنه لشم

تو اون دوران هزار تا ادم پایین تر از خودمو بقیه میزدن تو سرم

به رخم میکشیدن که انقدر بی عرضم که حتی نتونستم دیپلم بگیرم

چه قدر حالم از خودم بهم میخورد چه قدر خودمو پایین میدیدم

دیروز که از صبح ساعت ۵ بیدار بودم و درس خوندم

بعد رفتم ۸ ساعت کار کردم

بعد برگشتم ورزش کردم شام رژیمیمو پختم خونه رو تمیز کردم و مجدد درس خوندم

یهو یاد اون روزا افتادم که کوچک ترین کارا برام حکم کوه کندنو داشت

میخواستم بهتون بگم احساساتی که تو این دوره دارید یه دروغ محضه

و هیچ وقت

هیچ وقت

به خاطر این دوره سختی که دارید میگذرونید

خودتونو کم ارزش نبینید

خودتونو پایین نبینید

نگید من هیچ کاری نمیکنم هیچی نیستم

شما دارید مبارزه میکنید حتی اگر به نظر میاد هیچ کاری نمیکنید

باور کنید حجم مصیبت و سختی ای که تو اون دوره تحمل کردم از الان که هم دو تا شغل دارم هم درس میخونم برای دانشگاه هم برای مهاجرتم به مراتب سخت تر بودن

افرین بهت✅ تو خونه موندن ادمو افسرده میکنه باید اونقد خودتو مشغول کنی ک وقت واس فکرای منفی نداشته با ...

بله خیلی موثره

میخواستم بگم من همون آدممهمون آدمی که یه ترم مشروط شدهمون آدمی که نمیتونست تا دم دانشگاه برههمون آدم ...

با من حرف میزنی ؟

من ترم اول دانشگاهم

فشار و استرسی ک بخاطر کنکور روم بود هنوز هست نتونستم درست حسابی درس بخونم امتحانات پایان ترمم نزدیکه

خیلی استرس شدید دارم

خیلی میترسم ک نکنه بیوفتم فلان بشه و ..

همه دوستام خیلی ریلکسن با آرامش میخونن اما من اینجوری ...

واقعا نیاز دارم یکی باهام حرف بزنه

دم شما گرم😍👏🏼❤️

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤