2777
2789

بنظرم شغلم ارزش موندن نداره مدیر یه آدمه بشدت خاله زنک و دهن بینه خوب و بد هم یکی میدونه فقط و فقط پشت آدمی وایمیسته که واسش خبر میبره همرو همینطور کرده که فقط واسش خبر ببرن نه یکی نه دوتا کل اکیپ رو همینطور بار آورده !

🍓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا سم انهمه هم ب ظاهر باهم خوبن وگرنه مدام مبخان زیرپاتو خالی کنن

از من همش میخواست اطلاعات بگیره می گفت من باید خبر داشته باشم چیزی هم بهش نمیگفتم بعدا می فهمید خودش و شوهرش دعوام می کردن که چرا پنهون کاری می کنی چرا باید از جایی دیگه بفهمیم

از من همش میخواست اطلاعات بگیره می گفت من باید خبر داشته باشم چیزی هم بهش نمیگفتم بعدا می فهمید خودش ...

وای دقیقا مدام به منم میگه چون میدونه من همه چیو میفهمم اما چیزی نمیگم برای همین همش بهم میگه موذی یا جلو جمع علنن میگه که خانوم فلانی چرا نمیای چیزی بهم بگی

🍓

وای دقیقا مدام به منم میگه چون میدونه من همه چیو میفهمم اما چیزی نمیگم برای همین همش بهم میگه موذی ی ...

بعد صداش می اومد که داره غیبت منو می کنه منم حالم بهم خورد ازش متنفر بودم از رفتار مزخرف و غیر حرفه ای ش والا برادرش ،شوهرش ،دو تا بچه اش که یکیشون نوزاد بود یکی اول دبستان همه رو می اورد سرکار همه هم قلدر و اهل دستور دادن به خدا اگه راه داشت این پسربچه پر روش رو می گرفتم زیر مشت و لگد....بچه اش به من می گفت خانم چند بار بهتون بگم این کار رو کن چرا دقت نمی کنی حواست نیست