2777
2789
عنوان

خواستگارم دبه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 4539 بازدید | 160 پست
خانواده وظیفشه تو ابن اوضاع پشت بچه هاشون باشن

وقتی نداشته باشن ندارن، حالا تو بیا بگو بکن!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز اول گفت این خونه که اجارست پولش میاد به حساب من الان میگه باید اجاره بدم به پدرم

ادامه نده . انگار خیلی دروغگو و زیرابی رو هست. انگار داره تو مضیغه میزارتت انگار مجوری قبولش کنی و با هر شرطی کنار بیای . حسم میگه ادم خوبی و مناسبی برای ازدواج نیست قراره خیلی اذیت شی باهاش

بالای خونه پدرش۲ واحد ساخته شده .روز اول گفت اگه شما بخواهید یا طبقه بالای پدرم تو یکی از واحدها زند ...

اون پدر خیلی باید بی فکر وبی وجدان باشه که از بچش اجاره خونه بگیره

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

والا من مهمینو گفتم گفت میخوام ببینم ادم روزای سخت هستی یا نه

بگو نه نیستم تو خونه پدرم اسایش و رفاه دارم مگه مغز خر خوردم خودمو تو دردسر بندازم ؟

بگو اتفاقا منم میخواستم بدونم شما چقدر برا راحتی همسرت خودتو به آب و آتیش میزنی؟

بگو اره هستم زن و شوهر باید تو غم و شادی شریک باشن. اما بگو میتونی کار دیگه ای هم درکنارش پیدا کنی. بگو خودتم میدونی خرج خوراکمون نمیشه ۵ تا . قبض مثلا اب برق وسایل دیگه.

..

اون پدر خیلی باید بی فکر وبی وجدان باشه که از بچش اجاره خونه بگیره

چرا اینجوری میگی شاید تنها منبع درآمدش همون اجاره خونه باشه، پدر شما به برادرت خونه مجانی داده

احتمالا خانوادش بعد بهش گفتن اجاره باید بدی

احتمالا بی پولن یا خسیس و گدا

قطعا همچین خواستگاری باید با کسی عین خودشون ازدواج کنه نه شما که همچین چیزی ندیدی

ما هم یه همسایه داشتیم همچین بود از دخترش اجاره میگرفت اما خب بنده خدا درآمد نداشت و یه بچه مریض داشت خرجشون بالا بود که از دامادش اجاره میگرفت

هم کفو بودن در همه چیز باید رعایت بشه خصوصا دختر خیلی بهش سخت میگذره اگر بخواد تو خونه بخت رفاه خیلی پایینتر از خانه پدری داشته باشه

میگه حقوقم ۲۵ هست ۱۰ باید بدم قسط و ۱۰ اجاره.دیشب گفت با ۵تومن میتونی زندگی کنی

پنج تومن خرج خوراک پوشاک درمان تفریح همه چیز ؟ خزعبل بافته به هم

من فکر میکنم این آقا از ازدواج با تو پشیمون شده مونده توی رودربایستی چطوری کنسل کنه قضیه رو میخواسته یه چیزی بگه تو جواب رد بهش بدی

حتی اگر سیس عاشقی در میاره دمت رو بذار روی کولت دو تا پا داری دو تا هم قرض کن فرار کن اینا همش نشونه ست سهل انگاری کنی گند میزنی به شناسنامه ت

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

حالا مگه پسر پادشاست که روزای سخت 🤣💔

همین الانم زندگی درست کرده برا شما اسون نبوده

خیلی با این ادم مواطب باش خانوادت حد و مرز مشخص کنن باهاش اگه میخوای ادامه بدی