2777
2789

سلام

من توروستازندگی میکنم و با ی اقایی نامزد کردیم ما خانوادش ناراضی بودن ماصیغه محرمیت داشتیم و چون قراربود ازدواج کنیم متاسفانه ازم فیلم و عکس هم داشتن حالا ی اتفاقایی پیش اومده ک من نمیخام باهاش ازدواج کنم و اونم همش تهدیم میکرد دیروز چنتاازعکسارو برای خانوادم فرستاده و الانم میگه اگه هرکاری میگم انجام ندی واسه کل روستا میفرستم

چ عکسی

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان زنگ بزن پلیس فتا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگه ازش بترسی و ترستو نشون بدی بلای بدتری سرت میاره گوووه خورده تهدید کرده بش بگو میری ازش شکایت میکنی اصلنم نترس

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اگه ازش بترسی و ترستو نشون بدی بلای بدتری سرت میاره گوووه خورده تهدید کرده بش بگو میری ازش شکایت میک ...

باپیج ناشناس هم عکسارو فرستاده الان من ازاینطرف باید جوابگو باشم ک این پیج کیه میترسمم بگم اینه چون خانوادم ازاول مخالف این ازدواج بودن ازاونطرفم خود کثافتش تهدیدم میکنه

خیلی عکسای بدی بود متاسفانه اخه من قراربود باهاش ازدواج کنم دیگه نامزد بودیم محرم بودیم ب هم

تنها راه شکایته

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!