2777
2789
شما کفشای اصل و های کپی رو داری میگی ما فقیر فقرا کفشامون به دو تومن هم نمیرسه😁

ما وضعیت مون خوبه بد نیس من جردن اصل خریدم ۱۲۵۰ که بعضی جا ها رفیقم میگفت فیک اش ۶۰۰ البته این جریان چند ماه پیشه

خستم ع جماعت زنده کش مرده پرست 💔😅

نه والا وضعمون معمولیه ولی کفش رو همیشه خوب میخرم چون غیر از این کمر درد میگیرم پیاده رویم زیاده

اره واقعا با کفشای خوب اصلا اذیت نمیشی

یه زمانی استوک خوب میگرفتم ولی الان نمیرسه واقعا

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما وضعیت مون خوبه بد نیس من جردن اصل خریدم ۱۲۵۰ که بعضی جا ها رفیقم میگفت فیک اش ۶۰۰ البته این جریان ...

مبارکت باشه کجا گرفتی؟

واقعا اصل با این قیمت پیدا میشه؟

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

تهران آره خریدم حدوداً ۵ ماه میشه

چه عالی میشه آدرس دقیقشو بگی لطفا؟

من یه مارک خوب خریدم ۳ تومن

البته حرف سه ماه پیشه

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.