2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بقیه رو تصور میکنم که من بمیرم چقد اذیت میشن بیشتر دلم به حال اونا میسوزه عر میزنم

وگرنه از مرگ خودم نمیترسم

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

استرسی نمیشم چون بچه ندارم اما اگه داشتم دوست داشتم به خاطر اون همیشه باشم

ولی همیشه به مامانم بعد از خودم فکر میکنم و خیلی نگران اون میشم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

استرس نه بیشتر کنجکاوم!! اینکه تهش چی میشه؟!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

من از وقتی نزدیک چهل دارم میشم خیلی فکر میکنم ک یعنی واقعا چی میشه من دیگه تموم میشم و نیست و نابود میشم برای همیشه کجا میرم ؟

آدمای اطرافم ک می میرن فقط یاد خودم میفتم که برای منم هست دیر یا زود کاش یه کاری بکنم همینجوری آدم معمولی نباشم نام نیک ازم بمونه برای آدما کاری کرده باشم واقعا بودنم و نبودنم فرقی داشته باشه . انشالله همهمون عاقبت ب خیر بشیم

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

من استرسی نمیشم ولی دلم برای خودم میسوزه چون با چهل سال سن احساس میکنم هیچ وقت اونجوری که دلم میخواسته زندگی نکردم و کارایی که دوست داشتم انجام ندادم. هرچند گاهی هم به پوچی میرسم و میگم آخرش که چی، زودتر بمیرم بهتره.