ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کنار که نمیشه اومد. همش فکرو ذکرم پیششه. بعضی موقع صبحا گریه میکنه. دیگه روزم خرابه کلا. ولی کارم خوبه و نمیتونم بگذرم. با هر کی صحبت میکنم میگه میگذره و اگه سرکار نری پشیمون میشی. خدا رو شکر مامانم پیشش میمونه و خیالم راحته. از دو سال و نیم هم میخوام بذارم مهد. بچه اجتماعیه و بهش خوش میگذره ایشالله
دلت نمونه به بچه خوش می گذره یا پدربزرگ مادربزرگ لوسش میکنن یا تو مهد بازی میکنه تو هم یه مادر خیلی قوی هستی که هم نونش رو درمیاری هم حواست بهش هست هم برمیگردی بهش می رسی
کسی که نمیتونه تا ۳ سالگی پیش بچه بمونه و ازش مراقبت کنه نباید بچهدار بشه چون بچه مریضی ها و مشکلات روانی پیدا می کنه مثل ترس از دست دادن و اضطراب مزمن و...
چون نبود والد جلوی چشم بچه ی نوزاد به معنی از دست دادن والده شاید بگی بهونه نمیگیره اما تاثیر خودشو میزاره..