من باحجابم لباسام رو هم خودم طراحی میکنم و میدوزم ارایش نمیکنم و لباسام هم پوشیده است و عطر هم میزنم
ولی یه عده خانم گیر میدن که حجاب یعنی اینکه اصلا نباید زیبایی و خوشتیپی باشه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 و نباید جلب توجه کنی😐😂 اصلا عطر نباید بزنی😐😐😐😐
کجا اینو نوشته؟؟؟؟ نه واقعا کجا؟؟؟؟
تاجایی که من اطلاع دارم حکم خدا اینه که مناطقی از بدن که جذابیت جنسی داره و موها رو بپوشونید و رفتارتون هم در شان خودتون باشه و برای حجاب لباس خاصی معرفی نکرده !!!
اگر قرار بود که هیچ جلب توجهی نکنیم که اصلا حکم حجاب بی معنی بود همون اول میگفت زنا نباید بیان تو اجتماع و باید خونه بمونن اگر بنا به حرف شما باشه باید زشت لباس بپوشیم و بوگندو باشیم که کسی توجهش بهمون جلب نشه
و مطلب بعدی اینکه شما دارید دوتا جلب توجه متفاوت رو مقایسه میکنید این جلب توجه تحریک امیز نیست!!!!! اینکه صرفا یکی زیبا لباس بپوشه بد نیست
در اخر انقدر که گیر میدید به ما به پسراتون و شوهراتون هم یاد بدین هول بازی درنیارن😂😂
من والا تاحالا به پوشش کسی گیر ندادم نمیدونم چرا انقدر ادمایی که میگن ما خوبیم و همه بد هستن به پستم میخورن و گیر میدن!!!!
یاد بگیرین هرکسی رو میزارن تو قبر خودش به جای اینکه دو هوا از خودتون حکم جدید در بیارین بگردین عیب و ایرادای خودتونو پیدا کنید