2777
2789

خداروشکر الان به قو تبدیل شدم🗿

چقدر زشت بودم ایخدا کل مدرسه باهام دوست بود😭😂🗿

باشه سیسی جان فهمیدیم همه فن حریفی 👁️👄👁️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زشت بودی کل مدرسه هم باهات دوست بود؟

🗿اره خیلی درسام خوب بود خیلی ادم اجتماعی بودم ابتدایی! تو فرایند خوشگل شدن به ادم منزوی تبدیل شدم

من از 5 سالگی تا 12 سالگی تباه بودم.. سیاه سوخته ی خالص بعدش یهو سفید شدم خوشگل شدم

🗿نمیدونم من زشت بودم یا با اون مقنعه تا پیشونی زشت میشدم همش تقصیر مامانمه بقیه دانش اموزا موهاشوندمیریختن بیرون من مقنعم تا بینیمه

وای منم از ۶.۷ تا ۱۳ سالگی خیلی بد بودم باز الان بهترم

چقدر ابتدایی بد بودم اخه یکی عمسامو بیینه باورش نمیشه این منم :/

حالا من بچگی خیلی خوشگلی داشتم الانم به گفته دیگران قشنگم ولی بچگیم یه چیز دیگه بودم😅

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

دقیقااااا منم🤣🤦🏻♀️

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥