2777
2789

دیشب جایی مهمونی دعوت بودیم

شوهر دختردایی همسرم به شوهر من خیلی چپ چپ نگاه میکرد

این رفتار رو بیشتر در خانم ها دیدم یعنی نه که بگم آقایون اصلا این رفتار رو ندارن منظورم اینه که آقایون کمتر بروز میدن

شوهر من آدم آروم و خوبیه و کلا همه به مهربونی و کارهای خیر میشناسنش هیچکس ازش ناراحتی نداره

ولی دیشب کلا این آدم حس بدی بهم القا میکرد طوری که به همسرم هم گفتم تایید کرد گفت آره منم فهمیدم که داره بد نگاه میکنه انگار ارث باباش رو بالا کشیدم

خیلی بده چه زن چه مرد چه غریبه چه آشنا و در هر مکانی چپ چپ نگاه میکنن

اگر کسی اینطوره خواستم بگم که حتی از کسی بدتون میاد مشکلی نیست حالا به هر دلیل حسادت و هرچی اشکال نداره

ولی دیگه چشماتون رو چپ و راست میکنید و دهن کجی کردن و این رفتار ها خیلی چیپ و بی شخصیتی هست

خودتونو بزارید جای طرف اگر کسی اینجوری نگاهتون کنه چقدر معذب و ناراحت میشید؟

پس این رفتار رو اصلاح کنید لطفا

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصن براشون مهم نیست که شما چه احساسی دارید خواهر خودمم اینطوریه از هر کی بدش بیاد به روش میاره😒یه جور صداقت به حساب میارن این کارو میگن بذار بدونه آدم دوست داشتنی نیست و خوشمون نمیاد ازش

اصن براشون مهم نیست که شما چه احساسی دارید خواهر خودمم اینطوریه از هر کی بدش بیاد به روش میاره😒یه ج ...

خیلی کار بدیه😒

دکتر هلاکویی میگه که این رفتار رک بودن نیست بی ادبیه

از کسی بدم هم بیاد بد نگاهش نمیکنم دیگه اینکه برم بهش بگم فلانی ازت بدم میاد این یعنی من مشکل دارم قطعا😐🤷♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کار بدیه😒دکتر هلاکویی میگه که این رفتار رک بودن نیست بی ادبیهاز کسی بدم هم بیاد بد نگاهش نمیکن ...

فکر میکنی براشون مهمه؟نگاه از بالا به پایین به همه دارن

نمیره بگه ولی انقد نگاه بد میکنه تا خودش بفهمه

فکر میکنی براشون مهمه؟نگاه از بالا به پایین به همه دارننمیره بگه ولی انقد نگاه بد میکنه تا خودش بفهم ...

دست بالا دست زیاده بالاخره یکی هم هست اینجوری رفتار کنه باهاشون

نشانه ی یک نوع کمبود و حسادته متاسفانه

به خودشون هم بگی گارد میگرن که نه ما کمبودی نداریم حسادت نداریم ولی دارند و کتمان میکنن

علم روانشناسی ثابت کرده اینو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دست بالا دست زیاده بالاخره یکی هم هست اینجوری رفتار کنه باهاشوننشانه ی یک نوع کمبود و حسادته متاسفان ...

کسی هم مث خودشون باشه براشون اهمیتی نداره🚶🏻♀️

آره اینم میشه گفت یه جور کمبود و حسادت نهفته داره

کسی هم مث خودشون باشه براشون اهمیتی نداره🚶🏻♀️آره اینم میشه گفت یه جور کمبود و حسادت نهفته داره

باور کن باشگاه که میرفتم قبل باردار شدنم

آنقدر چپ چپ نگاه میکردن که اصلا نمیتونستم ورزش کنم

من دقت نمیکنم به آدما ولی خب یه لحظه که سرمو میبردم چپ یا راست دو سه نفر بودن کلا اینجوری بودن

عصبی میکنن آدمو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باور کن باشگاه که میرفتم قبل باردار شدنمآنقدر چپ چپ نگاه میکردن که اصلا نمیتونستم ورزش کنممن دقت نمی ...

من وقتی کسی با فردی غیر از خودم اینطوری رفتار کنه عصبی میشم خودم خیلی برام مهم نیست

من وقتی کسی با فردی غیر از خودم اینطوری رفتار کنه عصبی میشم خودم خیلی برام مهم نیست

منم همینطورم

منتهی یه وقت هایی دیگه واقعا این چپ چپ نگاه کردنشون بیش از حد میشه و نمیتونم تحمل کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40