2777
2789
عنوان

دخترم میگه میسوزه

169 بازدید | 6 پست

دخترم ۶سالشه چندوقت پیش بخاطر گوش درد دکتر بهش اموکسی سیلین داد یک هفته ک خوب شده باز از صبح میرفت دستشویی میگفت میسوزه بردمش حمام براش پماد زدم اون قسمت اما باز میرفت دستشویی میگفت میسوز کترر ادرا نداره یا تب و دل درد عفونت ادرای مگه تکرر ادرار نمیاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بچه بودم این مشکل رو داشتم بهش میگن سوزش ادرار فقط خدا می دونه چقدر بده

من درمان نشدم چون پدر و مادرم جدی پیگیری نکردن ببرش دکتر خوب میشه

وقتی اینطوری میشه با آب ولرم رو به آب داغ حمومش بده ولی نه در حدی که بسوزه

یا شلنگ دستشویی رو باز کن بذار آبش یکم گرم شه پاهاش رو بشور

اصلا نذار بدنش سرد بشه گرم نگهش دار بهش بگو هروقت دستشویی داشت سریع بره و اصلا خودشو نگه نداره اگه خودشو نگه داره سوزش می گیره

به معلمش هم بگو که هر زنگ خودش بفرستش دستشویی چون هوا سرده زود مثانه بچه ها پر میشه و تو مدرسه حواسشون نیست که برن

منم بچه بودم این مشکل رو داشتم بهش میگن سوزش ادرار فقط خدا می دونه چقدر بدهمن درمان نشدم چون پدر و م ...

اخه از صبح باهاش میرفتم دستشویی میترسید بره تنها چون میسوخت شلنگ باز میکردم میگرفتم روش همزمان باجیش کردن کمتر میسوخت

اخه از صبح باهاش میرفتم دستشویی میترسید بره تنها چون میسوخت شلنگ باز میکردم میگرفتم روش همزمان باجیش ...

آره می فهمم عزیزم باید بره دکتر کارهایی که گفتم رو حتما انجام بده محیط خونه رو گرم کن

دکتر به من گفت دلیل این بیماری اینه که مقداری ادرار توی مثانه باقی می مونه و تخلیه نمیشه و برای همین میسوزه و آدم احساس سوزش داره

من وقتی اینطور میشم تند تند آب می خورم که مثانه ام پر شه و برم تخلیه کنم

و پاهامو با آب داغ میشورم و بعد پاهامو می ذارم جلوی بخاری

چند ساعت بعد بهتر میشم

شورت و شلوار تنگ اصلا پاش نکن به اون ناحیه فشار میاد

و وقتی بعد از دستشویی خشکش می کنی دستمال رو محکم نکش