2777
2789

خیلی ناراحتم برای بچم که هنوز نیومده انقدر گرونی شد

از اینکه مواظب نبودمو باردار شدم خیلی ناراحتم

یه زن بی عرضه و مادر خودخواهی هستم

چرا اینکارو با ما کردن که حسرت بچه دار شدن به دلمون بزارن خدا باعث و بانیش لعنت کنه

چجوری مردم فقیرن انقدر بچه میارن بخدا منو شوهرم هردو شاغلیم وضع مالی مون خوبه باز دارم غصه بچمو میخورم

فکرشو نمیکردم در این حد بخوان مارو اذیت کنن

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غصه نخور رزق و روزی دست خداست روزی تو بوده که بچه دار شی ان شالله که مادر مهربون و باشخصیت و توانمندی مثل شما بزرگش کنه سایتون روی سرش باشه حرص علکی و افکار بیهوده نکن

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 

خانمهای بچه دار این حرفها چیه مگه خودمون توی پر قو بزرگ شدیم زمان والدینمون ماجنگ بود سختی بود ما رو بزرگ کردن درس خوندیم افکار بیهوده نکنید به رحمت خدا و چیزهای خوب امیدوار باشید این حرفا چیه انگار زامبیا حمله کردن که اینقدر ترسیدید

عزیزم خودتوسرزنش نکن ....همین بچه های تو و امثال تو باعث میشن دنیا و کشور تغییر بزرگی کنه وهمه چی درست بشه ....

هیچوقت ناامید نشو وخدا روهم منکر نشو....خدا بالاترین قدرته اگه صلاح بدونه همه چی درست میشه .همه چی ....

برای ظهورامام زمان و اینده فرزندت دعا کن .من حقیرراهم دعا کن شفا بگیرم و خدا بهم بچه بده

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خانمهای بچه دار این حرفها چیه مگه خودمون توی پر قو بزرگ شدیم زمان والدینمون ماجنگ بود سختی بود ما رو ...

بخاطر همینه

هممون جوون ِ سالمند هستیم

نه جسم و تن درست حسابی داریم نه روحیه شاد

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 

از رحمت خدا چرا نا امیدید

یجا خوندم نوشته بود قیمت اَرزاق عوض شده رزاق که که عوض نشده

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
از رحمت خدا چرا نا امیدید یجا خوندم نوشته بود قیمت اَرزاق عوض شده رزاق که که عوض نشده

چه جمله پرمعنی و قشنگی امید همه ما به رزاقی هست که رحمتش تمامی نداره

خانمهای بچه دار این حرفها چیه مگه خودمون توی پر قو بزرگ شدیم زمان والدینمون ماجنگ بود سختی بود ما رو ...

زمان من و همسرم جنگ نبود و من واقعا تو خونه پدرم هیچ کم و کسری نداشتم

هر کلاسی دلم میخواست رفتم

از کلاس سوم تا 20 سالگی کلاس زبان رفتم خیاطی رفتم ناخن کاری رفتم باشگاه میرفتم بهترین لباس و ....

بهترین جهیزیه رو برام گرفت

میترسم نتونم از پس خواسته های بچم بربیام دلم نمیخواد حسرت بخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

اره کاملا از دهه ی شصت مشخصه چه دهه ی سالمی هستن 😂😂😂

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
یه نفر میشناسم ۴تا آورده میخواد تا شش تا بچه بیاره .. وضع مالی متوسط .. ماشاا شاد و خندان و پر توقع ...

منم اینجوری آدم زیاد دیدم

هیچ کدوم از بچه هاشون اون چیزی که میخوان بهش نمیرسن و همیشه کم و کسری دارن

چجوری جرعت میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خودتوسرزنش نکن ....همین بچه های تو و امثال تو باعث میشن دنیا و کشور تغییر بزرگی کنه وهمه چی در ...

ان شاالله هرچی زود خدا دامن تو سبز کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40