2777
2789
عنوان

وقتی کسی دوستون نداره

89 بازدید | 16 پست

تاحالا شده حس کنین کسی واقعا شمارو به خاطر خودتون دوست نداره ، همه جوره و باتمام وجود شمارو نمیخواد ؟

به نظرتون اگه کسی شمارو اینجوری دوست داشته باشه شما هم همچین حسی بهش پیدا میکنین ؟ بحثم سر اینه که اگه شما کسی رو با تمام وجود بخواین ممکنه اونم همچین حسی رو بهتون پیدا کنه ؟ یا دوست داشتن زوری نیست؟😂

دخترا ممکنه پسرا ولی نه

کلا پسرا اگ یکیو بخوان طرف بدهم باشه بازم میخوانش

ولی اگه نخوان هرکاری کنی اخر اخر نمیخوانت

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترا ممکنه پسرا ولی نهکلا پسرا اگ یکیو بخوان طرف بدهم باشه بازم میخوانشولی اگه نخوان هرکاری کنی اخر ...

حس میکنم پسرا فقط قیافه براشون مهمه ینی حتی اگ یارو سگ رفتارم باشه باز براشون مهم نیست

نه ما بعضیارو واقعا ممکنه دوست داشته باشیم طرف کلا از ما بدشم بیاد نمیتونیم بگیم چون مادوستش داری پس ...

ولی من خودم اینطوریم که اگ کسی دوسم داشته باشه منم ازش خوشم میاد😑

حس میکنم پسرا فقط قیافه براشون مهمه ینی حتی اگ یارو سگ رفتارم باشه باز براشون مهم نیست

در وهله اول قیافس ک نظرشونو جلب میکنه ولی برا خیلیا شخصیت هم مهمه حالا ولی ن ب شدتی ک برا دخترا مهمه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
ببین دقیقا همینه که میگی تازه بنظرم اندام بیشتر از قیافه براشون مهمه

هعی من هیچکدومو ندارم و نمیتونم با بیخیالی زندگیم رو ادامه بدم😂 ، کاش حداقل پولدار بودم

در وهله اول قیافس ک نظرشونو جلب میکنه ولی برا خیلیا شخصیت هم مهمه حالا ولی ن ب شدتی ک برا دخترا مهمه

مارو ببین کجای دنیاییم

کلا زشتا با این وجود حذف میشن چون مرحله اول زیباییه🤣