2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بلدید منم خواب دیدم غذا خوردیم بعدش داداشمو گربه خورد

گربه ،بیماری است اگه خدایی نکرده علائم بیماری دیدید سریع ببرید دکتر ایشالله چیزی نمیشه صدقه بدهید

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

من خواب ديدم دنبال ارد بودم تو يه مكان كه بقيه داشتن بر ميداشتن

من نمك و شكر مدام برميداشتم بعد ميفهميدم اشتباهه خالي ميكردم كيسمو براي بچه بزرگم ميخواستم

بعد در حين گشتن ديدم ديگهاي بزرگ برنج هست و خورشدم بود اما نه خيلي

همش با زرشك قاطي بود نميدونم چرا من دنبال برنج خالي يا با زرشك كمتر بودم يه بشقاب كشيدم بلاخره

بعدم سيخ هاي كبك برگ رو ديدم

برنجو خورده بودم انكار نشستم به كباب خوردن🤣

من خواب ديدم دنبال ارد بودم تو يه مكان كه بقيه داشتن بر ميداشتن من نمك و شكر مدام برميداشتم بعد ميفه ...

زرشک ترشه خوردنش تعبیر خوشی نداره همین که نخوردی معنیش اینه که به فکر سلامتی خودت هستی . خوردن برنج هم که رزق و روزیه . از کباب خوردی؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
زرشک ترشه خوردنش تعبیر خوشی نداره همین که نخوردی معنیش اینه که به فکر سلامتی خودت هستی . خوردن برنج ...

اره از كباب خوردم

اما برخلاف برنجا كه شلوغ بود دور بر كبابا كسي نبود منم يه سيخ برداشتم

برنج زعفراني خوردم

اره از كباب خوردم اما برخلاف برنجا كه شلوغ بود دور بر كبابا كسي نبود منم يه سيخ برداشتم برنج زعفراني ...

باید صدقه بدهی و دیگه به کسی خوابت رو تعریف نکن