2777
2789
عنوان

کسایی که پایان نامه نوشتن بیان

172 بازدید | 31 پست

من مطالب رو از گوگل برداشتم سایت های مختلفی بود اصلا نمیدونم معتبر بودن یا نه چون جای دیگه مد نظرم نبود سایت هایی که میشناختم فقط مقاله داشتن مقاله خیلی پیدا نکردم مربوط به موضوعم. حالا استاد راهنمام گفته ۲۰ درصدش باید از کتاب باشه، خیلی ایراد میگیرههههه کلاااا، از همون اول نگفته بود یهو اومد گفت بهم/: کلا یهو بهم میگه اینو نباید مینوشتی و فلان از قبل نمیگه آشغال

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درستش همینه که قبول نکنه

وقتی از گوگل بنویسی همانند جویی میکنه کلا رد میشه!!! حواست باشه اصلا از گوگل مطلب برندار

کتاب هم کاری نداره یکم با تکنولوژی آشتی کک

ببین کتابای مربوط به پایان نامت چیه از کتاب راه یا طاقچه یا کتابخونه محله بگیر، خیلی از سایت ها هم ممکنه رایگان دانلود بزارن.

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
وا کجا دانشجویی ک نمیدونی بایذ از کتابم باشع؟ بیست درصد خیلیم کم خواسته ازتون لطفا بی احترامی نکنمقا ...

از کجا باید میدونستم؟ مگه تا حالا چندبار پایان نامه نوشتم بار اولمه

استاد راهنما اسمش روشه وظیفشه بگه از اول

درستش همینه که قبول نکنهوقتی از گوگل بنویسی همانند جویی میکنه کلا رد میشه!!! حواست باشه اصلا از گوگل ...

همانند جویی چیه؟ من کارشناسی ام خود استاد دیده مطالبم از سایت هاس

دیگه از گوگل زدم دوتا فصل هم نوشتم نمیتونم همه رو پاک کنم

اره استاد هم بهم گفت میتونم رایگان دانلود کنم، باید بگردم بعدا

همانند جویی چیه؟ من کارشناسی ام خود استاد دیده مطالبم از سایت هاسدیگه از گوگل زدم دوتا فصل هم نوشتم ...

اخرش همانندجویی میکنن که ببینن چند درصد کپی و چند درصد خودت نوشتی برای همین اصلا کپی نکن

بخون و به زبان خودت بنویس

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
از گوگل نمیشه که عزیزماز مقالات و پایان نامه های گذشته یا از هوش مصنوعی کمک بگیر

مقاله ها مطلب آنچنان نداشتن یا هم پولی بود یا اشتراک میخواست و...

کلا واسه این موضوع زیاد نبود، هوش مصنوعی هم منبع نمیده اذیت میکنه کلا

اخرش همانندجویی میکنن که ببینن چند درصد کپی و چند درصد خودت نوشتی برای همین اصلا کپی نکنبخون و به زب ...

همه اش کپیه😐 کی میاد ۶۰ _۷۰ تا صفحه از خودش بنویسه

اگه اینجوری بود که استاد راهنما میگفت

از کجا باید میدونستم؟ مگه تا حالا چندبار پایان نامه نوشتم بار اولمهاستاد راهنما اسمش روشه وظیفشه بگه ...

استاد راهنما هیچ کاری نمیکنه باز برای تو رو میخونه برای من هیچی اصلا نخوند میگفت بیا داور ایراد میگیره از اونور مشاور هم اصلا ج منو نمیداد دو سال طول کشید چقدر من عذاب کشیدم

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند.