اینکه ۳ ساله بچه ها کاپشنو پوشیدن .کاپشن دخترم دیگه اندازش نیست مجبوره برای منو بپوشه.اینکه یه شلوار بیرون بیشتر ندارم.تمام روسریام مال ۵ سال پیشه نمیتونم بخرم مانتوهام هم همینطور .کفش که چه عرض کنم . من دیگه امیدی به آینده ندارم.حافظم از این همه مشکلات از دست رفته دیگه چیزی یادم نمیمونه😢
همش میگن خداروشکر خونه داری ماشین داری سالمی نمیتونم که خونه و ماشینو بخورم که نمیتونم که خونه رو بفروشم برم کاپشنو لباس بخرم. وقتی پول نقد نداشته باشی در عذابی.همین ماشین کلی خرج تعمیر داره باید پول باشه .همین خونه شارژو قبض داره باید پول باشه
حالا فکر کردی مثلن ما هر روز هرسال ی مدل لباس و شلوار و کفش کاپشن میخریم من کاپشن و پالتوم مال ۵ سال ...
خب وقتی مانتوهام رنگ و رو رفتس. وقتی یه قسمت کاپشن بچم پارس.وقتی اون یکی کاپشنش اندازش نیست. فکر میکنی الان به این روز افتادم.من چند سال نخوردم نپوشیدم که خونه و ماشین داشته باشم.الانم دیگه باز پولی نیست داشته باشم.خونه ی بابامم همین بود پول جمع میکرد خونه اضافه کنه اونجا هم نپوشیدم.برای این زمونه سخته این مدلی بودن
شده هزار تومن ،صدقه بدید .هرشب سوره ی واقعه بخونیدخرج هاتونو یادداشت کنید و هدف تعیین کنیدبرای پولتو ...
میدونی اگه بخوام حساب کتاب کنم روانم خراب میشه.من واقعا روحم خراب شده فقط واجبیات میخریم.باورت میشه مرغ و گوشتم نمیخرم.شوهرم از سرکارشغذا میاره وگرنه که باید باد هوا بخوریم