2777
2789

بگید نفری چندتا میخونید ؟

من برای دل خودم نذر کردم ولی هر کسی میتونه سهیم بشه هم ثواب کنه هم سهیم بشه تو استجابت دعای خودش آمین انشالله

در ضمن اصلا مذهبی نیستم برا اولین باره برداشتم و مطمعنم نفس نی نی سایتی ها حقه و باهم دعامون گیرا میشه آمین

بلاخره همه چیز درست میشه

عزیزم شما برای دل خودت نذر کردی .پس به گردن خودته تا ابد بخونی .هر کسی دیگه هم جای شما بخونه قبول نیست

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما برای دل خودت نذر کردی .پس به گردن خودته تا ابد بخونی .هر کسی دیگه هم جای شما بخونه قبول نی ...

گفتم برای دل خودم و هرکسی کمکم کرد دعاش میکنم منم

بلاخره همه چیز درست میشه

مثل این میمونه بری مهمونی خدا بعد بگی من فلان تعداد صورت برات میخونم حاجتمو بده .خدا هم حاجتتو میده و تو میگی حوصله ندارم ولش کن بزار باقی بخونن این اصلا قبول نیست .توهین به خدا و قولیه که به خدا دادی ..طرف حساب تو تا ابد خداست نه مردم که جور تنبلی تورو بکشن

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

گفتم برای دل خودم و هرکسی کمکم کرد دعاش میکنم منم

برای دل خودت .خودت بخوان .به مردم هیچی ارتباط ندارن .اومدیم برای دل خودت ۱۲۴۰۰۰هزار صلوات نذر کردی .مردم نباید جور تورو بکشن ..انگار بگی میخوام مهمونی بگیرم برای ۵۰نفر آخر هفته .بعد وقت مهمونی نه پولشو داشته باشی نه وسایلاشو .بعد از مردم توقع کنی به جای تو مهمونی رو برگزار کنن.این کار زشتیه

برای دل خودت .خودت بخوان .به مردم هیچی ارتباط ندارن .اومدیم برای دل خودت ۱۲۴۰۰۰هزار صلوات نذر کردی . ...

دوست عزیز شما خیلی پیگیری که با مثال میخوای منو توجیه کنی بله من کاملا حرف شمارو قبول دارم منتها توی مبحث دعا کردن این موضوع فرق میکنه به نظرم و یجورایی داری کمک میکنی که بقیه هم تو یه ثوابی شریک بشند و خودشونم بهره ببرند

بلاخره همه چیز درست میشه