2777
2789
عنوان

شوهر بی درک و محبت

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 50 پست
همه چی مهربونی نی من دارم جدا میشم ولی کاش جای تو بودم تا بتونم بهتر فراموشش کنم مشکل ما خانوادشه من ...

طلاق نگیر خب🥲🥲

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم🙁ولی به خاطر بچه ها هم زندگی خودتو خراب نکن اینطوری بچه ها هم اذیت میشن در آینده

من همه غصم بچه هام

صبح تا شب نگاشون میکنم میگم چرا من دنیاشون اوردم

حس عذاب وجدان نابودم کرده🥲🥲

گفتم که کاش همه چی خلاصه شه تو مهربونیش و دوست داشتنش و وفا دار بودنش 😭😭دارم میمیرم ۵ روزه نه خواب ...

خدا ب دلت آرامش بده عزیزم

و انتخاب درست کنی

انشاله هرچی ک خیره برات پیش بیاد

محبت شوهر من به هرکسی بیشتر از منه.یه عمره حسرت یه عشق و علاقه مردونه به دلم مونده.خوبه بعضیاتون بجاش با پولای شوهراتون خوشگذرونی میکنید،من همونم ندارم.من بخاطر بچه هام موندم و زندگی میکنم.من دیگه قبول کردم این شرایطو چون کاری از دستم بر نمیاد

محبت شوهر من به هرکسی بیشتر از منه.یه عمره حسرت یه عشق و علاقه مردونه به دلم مونده.خوبه بعضیاتون بجا ...

🥺🥺🥺🥺

عمیقا درکت کردم

محبت شوهر من به هرکسی بیشتر از منه.یه عمره حسرت یه عشق و علاقه مردونه به دلم مونده.خوبه بعضیاتون بجا ...

همین که شکاک نباشه و شما را محدود نکنه هم خوبه. بعضی ها متاسفانه این اپشنم دارن.