2777
2789

@niniyar داشتیم درباره اعتقاد خودمون دوستانه صحبت میکردیم

نه بحث خارج از قانونی بود نه دعوایی نه هیچی

من موضوع بحث استارتر رو عوض کردم چون تصور کردم میتونیم با بقیه حرف بزنیم و اتفاقی نمیوفته

اینجوری من مدیون اون خانوم میشم

تاپیک سیاسی ۲۰ صفحه همون فوش دادن نیومدین ما دوتا ریپلی کردیم سریع بستین!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.تاپیک مذهبی ممنوعه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

تاپیک های پر بازدید مذهبی ممنوع نیستنمن ی سوال بقیه رو جواب دادم ممنوعهمثل تاپیکای قومیتی ک فقط برای ...

بله.عادل هستیم.تاپیک قومیتی.مذهبی.سیاسی ممنوعه.گزارش بزنید تعطیل کنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

پس این همه تاپیک مذهبی که پر بازدید میشن چرا بسته نمیشه؟؟؟

استارتر باید قفل کنه.گزارش بزنید اگر بحث مذهبی باشه تعطیل میشه

کاملا مشخصهممنونمشبتون بخیر

عزیزم من نی نی یار هستم یا شما؟صبحتون بخیر عزیزم

عزیزم من نی نی یار هستم یا شما؟صبحتون بخیر عزیزم

شما از توانایی هاتون سواستفاده میکنید😂چرا تاپیکمو باز کردین😂😂😂

صبح شمام بخیر🙄

نمیشه نام کاربری استارتر اون تاپیکو بدین؟😐

شما از توانایی هاتون سواستفاده میکنید😂چرا تاپیکمو باز کردین😂😂😂صبح شمام بخیر🙄نمیشه نام کاربری اس ...

اجازه بدین.گزارش از شما چند بار اومده.تاپیک رو چک میکنم