2777
2789
عنوان

خشونت شوهر

108 بازدید | 11 پست

داشتیم تخته بازی میکردیم من غیر ارادی از هیجان داد زدم یبار

بعدش گفت میشه داد نزنی گفتم باشه ببخشید
گفت خیلی رو مخه تو گوشم دادت

گفتم باشه توم سوت میزنی سوتات اینجوری گوشمو اذیت میکنه داشتم براش مثال میزدم،
گفت الان من سوت زدم گفتم نه قبلا تو سیرک دم گوشم سوت میزدی

گفت بازی کن بابا .ی دیقه داشت عصبی میشد ولی نشد بعد ادامه بازی و کردیم من و زد مهرمو تو بازی، هیجانی شدم غیر ارادی داد زدم خیلیییی غیر ارادی

بعدش داد زد بلند سرم چند برابر بلند تر داد خیلی کش دار و وحشتناک زد دستشو بلند کرد حس کردم میخاد بزنه یه کاری کنه سریع تا داد زد ب غلط کردن افتادم ده بار پشت سر هم تند تند گفتم غلط کردم تورو خدا بهم آسیب نزن

خیلی عصبی بود تخته رو جم کرد رفتم تو اتاق قلبم داشت کنده میشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پا میشدی یه اوردنگی میزدی در کونش میگفتی کلا وجود توعه عوضی منو اذیت میکنه

مرتیکه روانی قرومساق

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

حالا بجز اظهار فضیلت ۱۰۰ کیلویی های بالا که تبار شوهرتو به باد دادن 😂 ولی جدی چرا دوباره جیغ زدی مگه چند سالته که کنترلی روی رفتارت نداشتی؟؟ وقتی طرفت میگه جیغ نزن شاید اون لحظه حوصلش نمیکشه خب رعایت چیز خوبیه اخرش میشه این دیگه

=

با این عتیقه بازی نکن.

دادم نکش ، اگه واقعا اختیار داد زدنتو نداری برو مشاور و دکتر ببین دلیلش چیه.

عزیزم من جای شما بودم برا هر دومون میرفتم متخصص مغز و اعصاب ، جدی میگم و قصد جسارت ندارم. شاید یه قرص بده دو هفته بخورین هر دو تون خوب بشین چون هردوتون عجیبین ؛. تا وقتی مشکل حل نشده بازی نکنین