2777
2789
عنوان

خشونت شوهر

303 بازدید | 16 پست

داشتیم تخته بازی میکردیم من غیر ارادی از هیجان داد زدم یبار

بعدش گفت میشه داد نزنی گفتم باشه ببخشید
گفت خیلی رو مخه تو گوشم دادت

گفتم باشه توم سوت میزنی سوتات اینجوری گوشمو اذیت میکنه داشتم براش مثال میزدم،
گفت الان من سوت زدم گفتم نه قبلا تو سیرک دم گوشم سوت میزدی

گفت بازی کن بابا .ی دیقه داشت عصبی میشد ولی نشد بعد ادامه بازی و کردیم من و زد مهرمو تو بازی، هیجانی شدم غیر ارادی داد زدم خیلیییی غیر ارادی

بعدش داد زد بلند سرم چند برابر بلند تر داد خیلی کش دار و وحشتناک زد دستشو بلند کرد حس کردم میخاد بزنه یه کاری کنه سریع تا داد زد ب غلط کردن افتادم ده بار پشت سر هم تند تند گفتم غلط کردم تورو خدا بهم آسیب نزن

خیلی عصبی بود تخته رو جم کرد رفتم تو اتاق قلبم داشت کنده میشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پا میشدی یه اوردنگی میزدی در کونش میگفتی کلا وجود توعه عوضی منو اذیت میکنه

مرتیکه روانی قرومساق

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵ای نر/پسر خراب مگه خری زدم درخواست نده باز درخواست میدی ، مگه خری؟. تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن

حالا بجز اظهار فضیلت ۱۰۰ کیلویی های بالا که تبار شوهرتو به باد دادن 😂 ولی جدی چرا دوباره جیغ زدی مگه چند سالته که کنترلی روی رفتارت نداشتی؟؟ وقتی طرفت میگه جیغ نزن شاید اون لحظه حوصلش نمیکشه خب رعایت چیز خوبیه اخرش میشه این دیگه

همه چیز دان و فیلسوف × مولانا شناس × تاریخ شناس ×

با این عتیقه بازی نکن.

دادم نکش ، اگه واقعا اختیار داد زدنتو نداری برو مشاور و دکتر ببین دلیلش چیه.

عزیزم من جای شما بودم برا هر دومون میرفتم متخصص مغز و اعصاب ، جدی میگم و قصد جسارت ندارم. شاید یه قرص بده دو هفته بخورین هر دو تون خوب بشین چون هردوتون عجیبین ؛. تا وقتی مشکل حل نشده بازی نکنین

با این عتیقه بازی نکن. دادم نکش ، اگه واقعا اختیار داد زدنتو نداری برو مشاور و دکتر ببین دلیلش چیه.ع ...

حرف تو برام عجیبه .هیجانه بازیه وقتی مهره تو میزنه توم جام بودی داد اروم ناخواسته میزدی اون چندین برار من بلنددد سرم داد کشید درصورتی که دید غیرارادی بوده .مشاورم نمیاد بریم حتی

چه برسه متخصص اعصاب

حالا بجز اظهار فضیلت ۱۰۰ کیلویی های بالا که تبار شوهرتو به باد دادن 😂 ولی جدی چرا دوباره جیغ زدی مگ ...

دعای بدیه ولی مسخره نکن کسیو سرت میاد .خدا یکی عین شوهر منو میزاره جلو پات. چیز غیر نرمالیه؟ تاحالا جو نگیر نشدی داد بزنی وقتی مهره تو زدن تو بازی یا وقتی تیم مورد علاقت گل میزنه ؟

چون داشتم از بازی باهاش لذت میبردم جیغم نزدم داد یواش زدم اون چند برابر من محکم سرم داد کشید