2777
2789

شمام دعا کن کراشم دیوانه وار عاشقم شه بلایی که سر من اومد ، سر خودش بیارم تا بفهمه و خووش بیاد سمتمو جدییییی بخوادم تاابد و ازدواج کنیمو خوشبخت و عاقبتبخیر شیمممم 🥲

دعات میکنمممم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم ذکر یا لطیف و زیاد بگو خیلی جوابه و اینکه یه نذری هست رد خور نداره ما ده ساله ازدواج کردیم و ماشین نداشتیم قسمت نمیشد بخریم باورت نمیشه تو یه ماه دوتا حاجت محال گرفتم میشم این بود من همسرم شیش سال بود با خانواده من قطع ارتباط کرده بود و نمیرفت خونه بابام اینا همش تو یه ماه اتفاق افتاد هم ماشین خریدم هم آشی کرد نذر اینه

🎀بچه ها من یه نذرسراغ داریم واسه هرکی گفتم ازش معجزه دیده هفت بار سوره یاسین نذرمادرحضرت ابالفضل ع جواب میده اما یادتون باشه بعدازرواشدن حاجت سریع بخونید در واقع 14تا نذر میکنید 7تا شو میخونید 7تا دیگه رو نگه میدارید وقتی حاجت گرفتید میخونید. من سره هفتمی فرداش حاجت گرفتم که همون موقع 7 تا دیگشم خوندم. 2رکعت نماز هم خوندم هدیه کردم به حضرت ابوالفضل و مادرش امتحان کنید ایشالا دست پر میگردید از خوندنش!!️عزیزانم لازم نیست 7 بار سوره یس در یک روز بخونید

برادرانع ولست دعا میکنم

ایشالا یکی خوشگل و پولدار و با اخلاق بیاد ببرتت

ایشالا پلّع های ترقی رو با آسانسور بری بالا

ایشالا یکی با اصل و نصب سر راهت قرار بگیرع

ایشالا هرچی از خدامیخوای،خواستع بودی ولی یادت نیس،نخواستع بودی، اون واست خواستع بود همشونو بهت بدع🍀

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت