2777
2789
عنوان

همچنان پیام نداده و خبری ازش نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 62 پست

ببین عزیزم

شما گفتی که 5 ساله با ایشون دوستی، یه مرد اگر واقعا زنی رو عاشقانه دوس داشته باشه و قصدش ازدواج باشه نمیذاره مدت دوستی به 5 سال بکشه و شوق داره که زودتر با زن مورد علاقش ازدواج کنه و بره زیر یه سقف

از طرف دیگه من شرمندم ولی رفتم تاپیک های قبلیتو خوندم، متوجه شدم که شما باهاش رابطه جنسی هم داشتی،حالااین آقا با خودش میگه این زن که 5 ساله بدون اینکه هیچ تعهد رسمی ازم بخواد همه جوره خودشو دراختیارم گذاشته، برای همین دیگه براش مناسبت ها و اینجور چیزا اصن مهم نیس با خودش میگه اینکه همیشه همه جوره هست چرا به خودم زحمت بدم کاری انجام بدم که خوشحال و سوپرایز بشه.

18 روز زمان کمی نیست، بنظرم وقتشه که خودتو نجات بدی از این رابطه، بخوای همینجوری پیش بری ده سال دیگه هم همین شرایط پیش میره

تا ده روز دیگه هم صبر کن. اگه برگشت و عذرخواهی کرد بشینید جدی صحبت کنید و یه تصمیم جدی برا این رابطه و چیزایی که ناراحتت میکنه بگیرین

اگه برنگشت از هر سوراخ سمبه ای بلاکش کن جوری که دیگه نتونه با حرفاش خامت کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم شما گفتی که 5 ساله با ایشون دوستی، یه مرد اگر واقعا زنی رو عاشقانه دوس داشته باشه و قصدش ...

عزیزم رابطه جنسی کامل نداشتیم

در حد معاشقه ک اکثر دوستیا دارن

بیشتر از ۵ ساله باهمیم ی چیزی حدود ۷ ۸ سال

چون شرایط نداشتیم و سنمون کم بود صبر کردیم با توافق همدیگه اون اصرار ب ازدواج داشت اما چون خانواده من سختگیرن گفتم باید صبر کنی اوضاع مالیت بهترشه

اما خب اخرش شد این

عزیزم رابطه جنسی کامل نداشتیم در حد معاشقه ک اکثر دوستیا دارنبیشتر از ۵ ساله باهمیم ی چیزی حدود ۷ ۸ ...

مرسی از توضیحات

ببخشید من چون کامل چیزی نمیدونستم اینجوری گفتم

عزیزم توو تاپیکات خوندم که به موقعش هم سوپرایزت کرده و آدمی هست که بهت اهمیت میده

پس با این حساب پیشنهادم اینه که فقط و فقط این سری رو شما برای آشتی پیش قدم نشو

لازم به بلاک یا استوری غمگین و... نیست

فقط بذار اون پیش قدم بشه، خودت هیچ پیامی حتی احوال پرسی ساده هم نفرست

اینجوری قطعا این قهر باعث میشه مناسبتها از یادش نره ❤️

تموم نشده ولی ایشون اهل این مناسبت ها نیستن توی خانواده نداشتن

عزیزم چندددد ساله با وجود تکرار کردن و درخواست کردن انجام نداده

چرا باید براش صبر کنم و توقع داشته باشم تغییر کنه؟

عزیزم چندددد ساله با وجود تکرار کردن و درخواست کردن انجام نداده چرا باید براش صبر کنم و توقع داشته ب ...

توقع نداشته باش

اگر میخوای صبر کن وگرنه بهم بزن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

احساس میکنم لیاقتم رابطه بهتریهبا اینکه خیلی ساله با همیم اما احساس ارزشمندی نمیکنم

همه اینا رو بهش بگو بعد تموم کن

اگر نگی بعدها دلتنگ میشی

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

واقعا؟ این نشانه خوبی برای شماست و نشانه بدی برای رابطه

اره بخدا

چون جز کم و کاستی چیزی یادم نیومد

باورتون میشه ۷ سال تولد منو کنارم نبوده؟

از روز اول تا همین الان

مدام بهونه و توجیه