2777
2789
چه سخت. من وقتی یه محبت کوچیک بهم میکنه انقدر ذوق میکنم!

چند روز پیش برده بودمش مغازه که براش خرید کنم،حواسم نبود نوک کفشم بخاطر شلوغی مغازه خورد به کفشش،یهو بایه حالت عصبانی کفششو زد رو کفشم وپامو له کرد!!...یخ کردم!...جلو مردم ازخجالت آب شدم،دلم میخواست زار زار گریه کنم...تاخود خونه باهاش حرف نزدم....گفتم تاپسرخوبی نشی باهات حرف نمیزنم...رسیدیم خونه،یهو دیدم بغض کرده،چشماش پر اشک بغلم کرد،گفت مامان منو ببخش...درعین عصبانیت دلم واسش سوخت...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا شاید باورت نشه پسر من وقتی یک ماهش هم بود بغل باباش آروم میگرفت وقتی گریه میکرد. حالا چه بابای ...

یچیز بگم حالا

بعضی وقتا این علاقه بچه به یکی از والدها بی دلیله

و تنفرش از اون یکی ام بی دلیله

من خودم بچگیام بابامو دوس داشتم مامانمو دوس نداشتم

ولی وقتی بزرگ شدم و عقلم زیاد شد از بابام متنفر شدم و مامانمو بیشتر دوس دارم

پس تو محبتتو کن به این فکر نکن که الان کیو دوس داره

شاید وقتی بزرگ شه عقلش برسه تازه بفهمه محبتاتو تازه این دورانو یادش بیفته و حتا ممکنه کامل بزعکس شه عاشق تو بشه از شوهرت متنفر

کلا هرچیزی ممکنه

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

پسر منم همین بود. وقتی کوچیک بود باباشو لبی بوس میکرد به من میگفت نگا کن دلت بسوزه!

البته همسر منم خیلی با بچه رفتار خوب وبا حوصله ای داره ها برا همون اون که خونست بچه ها دوتا بال درمیارن وبه معنای واقعی کلمه پرواز میکنن وخونه رو به گند میکشن حالا جالب اینه منو وپسرم تنها بودنی میاد بغلم میکنه بوسم میکنه پسر عاقلی میشه

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

یچیز بگم حالابعضی وقتا این علاقه بچه به یکی از والدها بی دلیلهو تنفرش از اون یکی ام بی دلیلهمن خودم ...

آره هرچیزی ممکنه. ولی خب این روزای عمر من داره با حسرت محبت پسرم سپری میشه. شاید مسخره به نظر بیاد ولی واقعا اذیت میشم چون تو این دنیا فقط پسرمو دارم

پسر منم از این کارا زیاد میکنه.

پسر من تحت تاثیر خشونت بازیهای موبایله...خیلی کمتر میدمش ولی تاثیرشو گذاشته...یمقدارشم همکلاسیاش...بعضیاشون خیلی بی ادبن...بهش گفتم من همکلاسیت نییستما،مادرتم

البته همسر منم خیلی با بچه رفتار خوب وبا حوصله ای داره ها برا همون اون که خونست بچه ها دوتا بال درمی ...

شوهر من کار به کار بچه نداره فقط امر و نهی و ایراد و فحش و....

آره هرچیزی ممکنه. ولی خب این روزای عمر من داره با حسرت محبت پسرم سپری میشه. شاید مسخره به نظر بیاد و ...

حالا فکر کن من یه نوزاد دوماهه هم دارم،دنیا که اومده بود خونه مامانم اینا یه هفته ای موندم....از دوری پسرم هر شب گریه میکردم،اما اون عین خیالش نبود من پیشش نیستم،یا لاقل اینجور نشون میداد

پسر من تحت تاثیر خشونت بازیهای موبایله...خیلی کمتر میدمش ولی تاثیرشو گذاشته...یمقدارشم همکلاسیاش...ب ...

اینم فکر میکنه من خواهرشم باهام میجنگه جوابمو میده و...و....