2777
2789
سه سال رفت عشق وحال کرد حالا ک جیبش خالی شد برگشت چقدر ساده ایسریال شش ماهه هر شب شبکه 3 ساعت 8ونیم ...

عزیزم تایپیکتو ببند یه سری آدما سره اینکه تعصبشو به یه شخصی شیاف نکنن نمیشینن سره جاشون و فقط برای دعوا عضو سایت شدن

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صندلی قیاسی رو نمیگم هنوز یا سنت خیلی کمه یا درکت کمه کلا متوجه متنی که نوشتم نشدی. خیلی کار داره. م ...

نه سنم کمه نه درکم کم.دعوایی ام ندارم دارم تبادل نظر میکنم یادم نمیاد توهینی کرده باشم مدیری ام نه پدرمه نه اقوامم.سبک زندگی مدیری از اول اینجوری بود من کلا فرقی بین این برنامه و برنامه های قبلی که توش شرکت کرده بود ندیدم

سه سال رفت عشق وحال کرد حالا ک جیبش خالی شد برگشت چقدر ساده ایسریال شش ماهه هر شب شبکه 3 ساعت 8ونیم ...

تو اون سه سال هم پخش خانگی برنامه داشت

عوضش مردم یاد گرفتن چشمشون به دهن سلبریتی جماعت نباشه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

نه سنم کمه نه درکم کم.دعوایی ام ندارم دارم تبادل نظر میکنم یادم نمیاد توهینی کرده باشم مدیری ام نه پ ...

مدیری سالهاس تغییر کرده کلا شما سریال پاورچین نقطه چین رو ببین مدل بازی کردن رو ببین الان خیلی مغرور شده اصلا من هیچ یه بچم متوجه تغییر مدیری شده ربطی به سن و سالم نداره چون عطاران هم تو اون مایه ها هست و بود ولی اصلا مغرور نشده و خاکیه

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

اره به عنوان یک بازیگر خوشم ازش میاد اما خب بنظرم مقایسه ما مردم عادی با اون قشر کلا عقلانی نیست..شنیدم واسه حضور در برنامه ۵ میلیارد گرفتن این تازه یه برنامه یک روزس پس نرماله که مثل ما مردم عادی نباشن..نه تنها آقای مدیری بلکه اکثر بازیگرا سبک زندگیشون با خودمون قابل مقایسه نیست ...

منم دوست دارم ولی سر اغتشاشات دیگه دوسش ندارم که گفت دیگه یک فریم هم واسه جمهوری اسلامی نمیسازم برا ...

منم این رو دو رویی میدونم چون اون حرفو زد و خلافش عمل کرد.

ولی بنظرم همه ما تقریبا داریم همین کارو میکنیم

شخص من منتقد وضع فعلیه ، از اولم اعتقادم همین بوده

اما خواه ناخواه چون دارم تو بیمارستان دولتی کار میکنم پس دارم برای همین دولت کار میکنم.

یا حتی وقتی دارم یک کیلو گوجه میخرم و مالیات میدم پس دارم به همین دولت مزخرف کمک میکنم..

پس نمیشه اینجوری قیاس کرد که چون سریال ساخته برای صدا و سیما پس باید ازش بدمون بیاد

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

من نصفشو دیدم بعد قطعش کردم فقط دوست داشتم آخرش که مدیری به غیاسی گفت ازت تعریف میکنم همه اینارو بشوره ببره چی بهش گفت؟چه تعریفی کرد آخرش؟

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
@مغرورجذاب83 سلام تسلیت میگم بهت عزیزممیشه بپرسم چه نسبتی باهات داشتن؟

ممنون غم نبینی عشقم بود

انقدر اذیتم نکنید من کسی رو ندارم هوامو داشته باشه(:!ماه من رفت ماهت بمیرد آسمان برج 8 404 پشتم شکان😭 تا ابد از سال ۱۴۰۴ متنفرم😞😭

من نصفشو دیدم بعد قطعش کردم فقط دوست داشتم آخرش که مدیری به غیاسی گفت ازت تعریف میکنم همه اینارو بشو ...

از برنامه تعریف کرد

قیاسی گفت قرار بود از من تعریف کنی

گفت با استعداده و چندتا صفت تو همین حدود..

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

منم این رو دو رویی میدونم چون اون حرفو زد و خلافش عمل کرد.ولی بنظرم همه ما تقریبا داریم همین کارو می ...

شما ادعایی نداری

ولی اون ادعا کرد که دیگه فیلم نمیسازم مثل تنابنده و... که گفتند و باز اومدند

این یعنی خلاف حرف عمل کردن

مثل این میمونه شما بگی از فردا دیگه نمیام بیمارستان ولی باز بری خب قطعا بقیه مسخرت میکنن و جلوه جالبی نداره

تازه بیمارستان و کار شما خیلی فرق داره با اینکه به یه ایران بگی من دیگه فیلم نمیسازم...

اینا دنبال مهاجرت و اینا بودن براشون جور نشد برگشتن