باقالیپلو مدیر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 15452 عنوان کراش خرم 😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 70 پست من یه کرمی ریختم 🥲به کراشم زنگ زدم و فورا قطعش کردم تو واتساپبعد اون پیام داد گفت بفرمایید منم گفتم ببخشید اشتباه شده اونم گفت باشهولی دیگه ادامه ندادمن دلم میخواد باهاش حرف بزنم 😭😭 امروز | 02:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 932 آخه اگه یه درصد احتمال بدم رابطه جدی بشه بعد همش اینو میگه که تو پیشقدم شدی دلم نمیخواد غرورم له بشه فامیله؟همکاره؟هم دانشگاهیته؟کی هس اینم مهمه میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
باقالیپلو مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 15452 بزا صبح بشه اصلا میدونه تو کی هستی؟ نه نمیدونه نه پروفایل دارم نه اسمم رو نوشتم ولی منو میشناسه فامیل دوریم فقط شمارم رو نداره
باقالیپلو مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 15452 فامیله؟همکاره؟هم دانشگاهیته؟کی هس اینم مهمه فامیل دور
پانتیز عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 1224 آخه اگه یه درصد احتمال بدم رابطه جدی بشه بعد همش اینو میگه که تو پیشقدم شدی دلم نمیخواد غرورم له بشه بابا اگه ادم خوبی نباشه بعد جدی شدن رابطه هر حرفی می تونه بزنه اینم روشبعدش استوری چیزی نمیزاره که لایک کنی یا نظر بدی؟ غیر مستقیم چراغ سبز نشون بده خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶♀️
باقالیپلو مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 15452 نه به هیچ وجه .۳۳ سالمه و اینو با تجربه میگم ارتباطی که سالم باشه هیچوقت همچنین حرفی نمیزنه و اگر زد ... میترسم غرورم له بشه 🥲آخه من تو فامیل به دختر مغرور معروفم بعد بیام خودم رو بهش معرفی کنم ناجوره 🙃
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 932 امتحان کن من آنقدر کرمم شدید بود جونم داشت درمیرفت پیامش دادم اونم که اینجوری جواب داد فعلا پنچرم 🥲 ... آخه فردا پس فردا چشمون تو چشم هم میوفته رفیقاشم هستن ممکنه به اونام بگه نمیصرفه هرجور فکر میکنم میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
shima7725 عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 5019 نه نمیدونه نه پروفایل دارم نه اسمم رو نوشتم ولی منو میشناسه فامیل دوریم فقط شمارم رو نداره از کجا بدونه پس نه تو آنی که همانی نه من آنم کهتو دانی🎭
باقالیپلو مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 15452 بابا اگه ادم خوبی نباشه بعد جدی شدن رابطه هر حرفی می تونه بزنه اینم روشبعدش استوری چیزی نمیزاره که ل ... پیج هم داریم ولی اهل استوری گذاشتن نیست ولی من وقتی خودم استوری میزارم لایک میکنه
پانتیز عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 1224 نه نمیدونه نه پروفایل دارم نه اسمم رو نوشتم ولی منو میشناسه فامیل دوریم فقط شمارم رو نداره پس از کجا میخواد بدونه تو بودی که باهات حرف بزنه😐 خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶♀️
یکتا_بانووو عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 12874 پیج هم داریم ولی اهل استوری گذاشتن نیست ولی من وقتی خودم استوری میزارم لایک میکنه نگفتیچندسالته؟یطوری باید متوجهش کنی دیگه غیرمستقیم همه چیز درست میشه🦋✨️
باقالیپلو مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 15452 آخه فردا پس فردا چشمون تو چشم هم میوفته رفیقاشم هستن ممکنه به اونام بگه نمیصرفه هرجور فکر میکنم آره اینم هست مگه اینکه خیلی مرد باشه به کسی نگه
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 932 فامیل دور همین ی بار زنگم زیادی بود دیگه انجام نده میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.