باقالیپلو مدیر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 15452 عنوان کراش خرم 😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 70 پست من یه کرمی ریختم 🥲به کراشم زنگ زدم و فورا قطعش کردم تو واتساپبعد اون پیام داد گفت بفرمایید منم گفتم ببخشید اشتباه شده اونم گفت باشهولی دیگه ادامه ندادمن دلم میخواد باهاش حرف بزنم 😭😭 امروز | 02:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 932 وای سیسی پارسال این موقع ها امتحان داشتم رفتم فلافلی از پسره خوشم اومد خیلی جدیواقعا هرکار میکردم یب ... شانس که میگن توییااااا میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
افراهسدم عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 784 شانس که میگن توییااااا کار و کاسبی ملتو خراب کردم قشنگ😂 اندکی تا دانشجوی پزشکی🧬دخت کوروش💙
افراهسدم عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 784 اسی یجا هم دیده بودم باید بیخیالش بشی بیاد سمتتپسرا از کسی که همش دنبالشون باشه خوششون نمیاد اندکی تا دانشجوی پزشکی🧬دخت کوروش💙
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 932 وای درک میکنم🥲😂😂 بگو بیکار بود اومد تو ذهنم بیرونم نمیرههه لامصب😂🤧 میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
یکتا_بانووو عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 12874 ای خدا 😂😂❤️اگه پیگیر بشه شیرینی بهت میدم 🥺آخه بگو پسره ی خنگ چرا باور کردی وقتی گفتم اشتباه شده چ ... انشالله🥺شیرینی نمیخاد همینگه خوشحال شی کافیهفکر کنم پسر خوبیه ب این چیزا فکرش نمیره همه چیز درست میشه🦋✨️
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 932 کار و کاسبی ملتو خراب کردم قشنگ😂 مغازه تازه افتتاح شده ورتی پرید ای خدااا🤣🤣 میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
افراهسدم عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 784 بگو بیکار بود اومد تو ذهنم بیرونم نمیرههه لامصب😂🤧 خود به خود یادت میرهزیاد فکرتو نده بهش😂 اندکی تا دانشجوی پزشکی🧬دخت کوروش💙
باقالیپلو مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 15452 انشالله🥺شیرینی نمیخاد همینگه خوشحال شی کافیهفکر کنم پسر خوبیه ب این چیزا فکرش نمیره 🥺🥺❤️❤️
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 932 خود به خود یادت میرهزیاد فکرتو نده بهش😂 وقتی میبینمش چجور یادم میره تازه ترم اول کارشناسی ام تا تموم شه یا من دیوونه میشم یا اون عاقل میشه میاد جلو میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
افراهسدم عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 784 وقتی میبینمش چجور یادم میره تازه ترم اول کارشناسی ام تا تموم شه یا من دیوونه میشم یا اون عاقل میشه م ... ایشالا گزینه دوم میشه🤭 اندکی تا دانشجوی پزشکی🧬دخت کوروش💙
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 932 ایشالا گزینه دوم میشه🤭 انشاالله به امیدخدااااا میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.