2777
2789
ای وای خب تنها نزار الان میگه مامان اونو بیشتر از من دوسداره سعی کن نزنیش برو بیرون یا خودتو مشغول ک ...

خوابش برد تو اتاقش چن بار رفتم بالاى سرش فقط نگاش كردم دلم سوخته براش 

سينه ام دكان عطاريست... دردت چيست؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دوست من نمیخام بگم استارتر اما بخدا راحت و عادی شدن همین دعواها و کتکا باعث میشه وضع بدتر شه خب ...

بله درسته خب شاید از استرس کار خرابی کرده استارترم باید نیم ساعت نیم ساعت بپرسه هی بهش گوشزد کنه مامان جیش داشتی بگو تا اونم یاد بگیره

۹۹/۹/۹  💖💖
ببین دوست من نمیخام بگم استارتر اما بخدا راحت و عادی شدن همین دعواها و کتکا باعث میشه وضع بدتر شه خب ...

خب اینایی که کتک میزنن ناشی از اون زندگی نا آرومشون و  مشکلات و معضلات بچگیای خودشونم هست... بهترین راهش اینهدکه قبل از بچه دار شدن یا حتی ازدواج کردن مراجعه کنن روانشناس خودشونو درمان کنن بعد واسه بارداری اقدام کنن... ولی خب نمیکنن... زن ها و مردایی با روان های مشکل دار اقدام میکنن و هم خودشون زجر میکشن هم بچه بیجاره

خب اینایی که کتک میزنن ناشی از اون زندگی نا آرومشون و  مشکلات و معضلات بچگیای خودشونم هست... به ...

بابا والا اینقدر که به من نقد کردن به استارتر و یا کار نادرستش نکردن من نمیگم اذیتش کنیم اما بیاین ما از همین سایت جا بندازیم بچه یه موجود بی نهیات ضعیفو معصومه امانت خداونده مادر الکی بهشت نمیره باید تحملو صبر داشته باشه من نمیگم من خوبم نه والا اما چرا خودمون رو با جمله "حالا پیش میاد" و " عصبانی بودی عیب نداره" و امثالهم گول بزنیم کی حاضره آثار روحی این کار رو بعدا جبران کنه؟؟ 

تروخدا منطقی باشیم

واااااای به خدا از بعضی کامنتا متعجبم 

یعنی تمام اون خانونا که دارن استارتر و مواخذه میکنن تاحالا بچه هاشونو نزدن😒😒😒

استارتر جان هیچچچچ احدی اندازه تو اون بچرو دوس نداره و نمیخواد خودتو ناراجت نکن عزیزم اما از این به بعد به اعصابت مسلط باش گلم🤗🤗🤗🤗

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
دست شما درد نکنه...

ببخش عزیزم، ولی تا حالا شده کتابی راجع به تربیت و رشد فرزند، نحوه پوشک گرفتن، سرگرمی شون و... بخونی؟

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
دست شما درد نکنه...

ب درجه شهادت داری نزدیک میشی ولی دوراز شوخی سعی کن یادش بدی تا جیششو بگه شبا هم چن بار بلن شو ببر دسشویی پسر من الان ک چهار سالشو میخواد تموم کنه شبا بعضی وقتا صداش میکنم بره دسشویی اونم اک زیاد هندونه یاطالبی بخوره 

۹۹/۹/۹  💖💖
اولا ک کارت خیییییلی اشتباه بوده ک بچتو زدی😠😠😠دوما چه جرئتی داشتی ک زدی.. .آخه من اگه بخوام ب بچم ...

شوهرم سرکار بود اگه بفهمه که حسابی دعوام میکنه ولی چون باباش همیشه طرفشه میدونم باباش بیاد میره بهش میگه

همه این تشویق هارو براش انجام دادم ولی بعد از به مدت واسش عادی شد و دیگه همکاری نکرد

تشویقای جدید براش در نظر بگیر همشون بعد یه مدت تکراری میشن قشنگ کم کم سه ماه طول میکشه کامل از پوشک بگیریش بخدا اگه بدونی من چه کارایی که نمیکنم واسه دستشویی رفتن این خیلی وقتا عروسکاشو میارم میگم مامان بدو ببینم عروسکت زودتر جیش میکنه یا مهتا خانوم خودت فکر کن راه های جدیدی به ذهنت میرسه سعی کن تو رفتار باهاش خلاقیت داشته باشی

بابا والا اینقدر که به من نقد کردن به استارتر و یا کار نادرستش نکردن من نمیگم اذیتش کنیم اما بیاین م ...

خب اینا حاصل ناآگاهیه... اون بچه تو ناخوداگاهش میمونه... ما تو فامیل داریم دختر ۳۰ ساله ای که از مادرش متنفره چون کتکش میزده... وقتی تعریف میکنه با بغض حرف میزنه... ینی تو این چن سال تو روانش حک شده و بیرون رونده هم نیست... ولی خب از نااگاهیه مادراست... و اینکه خودشون هم روان سالمی ندارن