2777
2789
ببخش عزیزم، ولی تا حالا شده کتابی راجع به تربیت و رشد فرزند، نحوه پوشک گرفتن، سرگرمی شون و... بخونی؟

سرزنش نکن بیچاره رو خب مادرشه از هرکس بیشتر دوسشداره از این ب بعد دیگه نمیزنه ❤️❤️❤️😂😂

۹۹/۹/۹  💖💖
شوهرم سرکار بود اگه بفهمه که حسابی دعوام میکنه ولی چون باباش همیشه طرفشه میدونم باباش بیاد میره بهش ...

حقته.😁😁😁..تا تو باشی بچرو نزنی

والا بوخوداااا

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم شيطونه همش دوس داره وسايلاى خواهرشو خراب كنه اونم رو وسايلاش حساسه الانم ديدم يه دفعه كتاب و از ...

اخی.میدونم سخته و جای شما نیستم ولی سعی کن بخاطر برادرش نزنیش که با هم بد نشن.یا الکی ی دعوای زرگریم با اون بکن که چرا کتاب خواهرتو ورداشتی

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
سرزنش نکن بیچاره رو خب مادرشه از هرکس بیشتر دوسشداره از این ب بعد دیگه نمیزنه ❤️❤️❤️😂😂

نه سرزنش نکردم گلم

یه سوال پرسیدم که بدونه چیزی رو که بلد نیستیم اگه یاد نگیریم نه تنها زحمت بی ثمر میکشیم بلکه خودمون و بقیه هم اذیت میشیم.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
ببخش عزیزم، ولی تا حالا شده کتابی راجع به تربیت و رشد فرزند، نحوه پوشک گرفتن، سرگرمی شون و... بخونی؟

آره خوندم ايشالله تو شرایط من قرار بگیری ببینم کتاب های که خوندی به دردت میخورن یا نه؟! من الان بعد از یکسال شلوار و شورت پی پی شده شستن و ملحفه و فرش و پتو شستن الان صدام دراومده

عزیزم میتونی چند تا کتاب در همین رابطه بهم معرفی کنی؟خیلی دنبال روش تربیت صحیحم مرسی

بله درسته خب شاید از استرس کار خرابی کرده استارترم باید نیم ساعت نیم ساعت بپرسه هی بهش گوشزد کنه مام ...

اتفاقا مدام ازش میپرسم انگار باهام لج میکنه میگه نه بعد شلوارش خیس میکنه مباد بهم میگه

واااااای به خدا از بعضی کامنتا متعجبم  یعنی تمام اون خانونا که دارن استارتر و مواخذه میکنن تاح ...

اگر حرف حق برنیم تعجب داره؟؟ اصلا گیرم زده باشن باید این کار عادی باشه؟؟ 

ضمنا این جمله رو یادت باشه که ببین طرف چی میگه نبین که گوینده کی هست باید حرفش برات مهم باشه ما هم برای این میگیم که یه بار بفهمه چقدر اشتباهش بزرگ بوده تکرار نکنه نه این که عادی باشه

بابا والا اینقدر که به من نقد کردن به استارتر و یا کار نادرستش نکردن من نمیگم اذیتش کنیم اما بیاین م ...

من واقعا از الان تصمیم گرفتم اذیت کرد عصبی شدم سرمو بکوبم ب دیوار دس ب پسرم نزنم محکم نمیزنم ولی بعدا پشیمون میشم

۹۹/۹/۹  💖💖
آره خوندم ايشالله تو شرایط من قرار بگیری ببینم کتاب های که خوندی به دردت میخورن یا نه؟! من الان بعد ...

اسم کتاب چی بود؟

بجای نفرین کردن بگرد دنبال رفع مشکل. مشکلات شما باعث طلبکاری نیست. والا ما هم کثیف میکردیم میشستن بچه داری جز این چی میتونه باشه؟!  توقع عروسک دارید؟!

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
آره خوندم ايشالله تو شرایط من قرار بگیری ببینم کتاب های که خوندی به دردت میخورن یا نه؟! من الان بعد ...

من قشنگ درکت میکنم حتی عید فرشامو نشستم به امید اینکه بتونم از پوشک بگیرم بعدش بشورم البته شکر خدا در شرف موفقیتم اگه خدا بخواد این ماه همه ی پتو ها و فرشا و ملحفه هارو برای آخرین بار میشورم

اگر حرف حق برنیم تعجب داره؟؟ اصلا گیرم زده باشن باید این کار عادی باشه؟؟  ضمنا این جمله رو یاد ...

زدنش واسم عادی نیست که اینقدر ناراحتم اگر عادی بود اینطور عذاب وجدان نمیگرفتم

اتفاقا مدام ازش میپرسم انگار باهام لج میکنه میگه نه بعد شلوارش خیس میکنه مباد بهم میگه

یادش ‌میره بازیگوشن بچه ها مثلا بگو اگ جیش کنی بچه ها دیگه باهات بازی نمیکنن ببین مثلا فلان دوستت اگ جیش داره میره ب مامانش میگخ یا بگو اگ جیشتو بگی دیگه تو شلوارت جیش نکنی منم برات جایزه میگیرم پسر یا دختر ؟؟

۹۹/۹/۹  💖💖