2777
2789
من واقعا از الان تصمیم گرفتم اذیت کرد عصبی شدم سرمو بکوبم ب دیوار دس ب پسرم نزنم محکم نمیزنم ولی بعد ...

آفرین به شما 

ضمنا به جای زدن سرت تو دیوار رو کنترل خودت کار کن و فک کن این بچه فقط چن سال پیشت مهمونه بعدش میره و آرزو داری بیاد سر بزنه و مث بچکی اذیتت کنه و تو دنبالش بدوی اینا یه روز به خدا آرزو میشه

عزیزم میتونی چند تا کتاب در همین رابطه بهم معرفی کنی؟خیلی دنبال روش تربیت صحیحم مرسی

خودتون بگردید بخونید!

کتاب مادر کافی یکیش

از روانشناسان کودک هم میتونید بپرسید چیا خوبه.

کسی که دنبال تربیت صحیح فرزند و پذیرش مسئولیت باشه پیگیره و اینا رو کسب میکنه قطعا.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زدنش واسم عادی نیست که اینقدر ناراحتم اگر عادی بود اینطور عذاب وجدان نمیگرفتم

خب این یعنی انسان هستی و میدونی بچه ای که دستته اشرف مخلوقاته و شما پیش خداوند در قبالش مسئولی 

حرف ما هم از سر انسانیت هست 

لطفا این بار که خاستی بزنی به خودت بگو آروم باش و سعی کن تا میتونی به خودت بگی این بچه گناهی نداره رو خودت و عصبانیتت کار کن هدف ما هم کمک به شما بوده و بس 

اگر حرف حق برنیم تعجب داره؟؟ اصلا گیرم زده باشن باید این کار عادی باشه؟؟  ضمنا این جمله رو یاد ...

مگه استارتر گفت برام عادی شده؟؟؟؟

عزیزم الان انقدر استارتر حالش بده که خیلیی قشنگه ماها ارومش کنیم تا اینکه نمک بپاشیم رو زخمش

اون خودشم میدونه کار بدی انجام داده که اگه نمیدونست یا براش عادی شده بود الان تاپیک نمیزد😊

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
اسم کتاب چی بود؟ بجای نفرین کردن بگرد دنبال رفع مشکل. مشکلات شما باعث طلبکاری نیست. والا ما هم کثیف ...

حالا شما که بیشتر ما خوندی معرفی کن آره عزیزم شما هم هروقت کثیف کاری کردی تنبیه شدی یادت نیس

مگه استارتر گفت برام عادی شده؟؟؟؟ عزیزم الان انقدر استارتر حالش بده که خیلیی قشنگه ماها ارومش کنیم ...

چه نمکی عزیزم؟؟ بی خیال تو کشورای دیگه که بهشون با چشم حسرت نگاه میکنیم برای کتک زدن بچه مجازات دارن و تازه بچه رو هم واگذار میکنن حرفی هم از آب نمک و اینا نیست 

منم تند نرفتم خودشونم در جریانن

هر طور راحتین 

به نظرم اگر میکفتم دمت گرم بیشتر لایک میخوردم

حالا شما که بیشتر ما خوندی معرفی کن آره عزیزم شما هم هروقت کثیف کاری کردی تنبیه شدی یادت نیس

نه به خدا هیچ‌وقت تنبیه نشدم که چرا شب ادراری دارم!

تازه الان که فامیل تو جمع میخندن کلی میتوپم بهشون که چرا شبا بمن هندونه میدادید یا دسشویی نمیبردینم حتی اگه میگفتم ندارم، من نمیفهمیدم شما که بزرگ بودید باید بیشتر بررسی میکردید.

شما تا این طلبکار بودن و جبهه گیری رو کنار نذاری اوضاعت همینه.

ضمنا من نگفتم کتاب بچه داری خوندم! چون ابدا تا چند سال دیگه برنامه ندارم بچه ای تو زندگیم باشه. تا حداقل چند تا کتاب نخونم و بررسی نکنم امکان نداره همچین مسئولیت مهمی رو قبول کنم.

کسی که بچه داره خنده داره طلبکار باشه که بهم کتاب معرفی کنید، یعنی این حجم از راحت طلبی و طلبکاری واقعا شاهکاره!!!!!!

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
مرسی عزیزم واقعا بعضی ها درک ندارن...

استارتر محترم من اگر اومدم تاپیکت و وقت گذاشتم هدفم انسانی بود نمیدونستم این برخورد رو میکنین و میگین بی درک باشه شما بزنین حقتونه چون مادری و از شست و رفت خسته ای موفق و موید باشی

خستم کرده سه سالشه ولی هنوز تو خودش دستشویی میکنه نميدونم کی میخواد یاد بگیره

به خاطر این زدین؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
واقعا همینطوره دوستم ❤️❤️❤️مرسی از حرفات

کاش برخورد همه مث شما محترمانه و با درک بود متاسفانه حقیقت خیلی وقتا تلخه اینقدر که مورد هجمه واقع شدم برام جای تعجبه امیدوارم یه روز افسوس نخورن