2777
2789
خب اینایی که کتک میزنن ناشی از اون زندگی نا آرومشون و  مشکلات و معضلات بچگیای خودشونم هست... به ...

متوجه حرف زدنت هستی چی داری میگی!!!!مدرک روانشناسی رو از کجا گرفتی که اینقدر راحت در مورد بقیه اظهار نظر میکنی بنده خدا!!!

از کودک ازاری حمایت نکنین 

مادر پدربودن مجوز کتک زدن به کسی نمیده 

هرکس هم مشکل عصبی داره حتمابره درمان بشه یا حداقل تمرین کنه برای کنترل خشم 

تنبیه بدنی عادی نیست و اثرات مخربش هم کم نیست 

اگر تایید بشه عملش رو تکرار میکنه همه در برابر کودکان بی گناه مسئولیم 

حال متکلم از کلامش پیداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونطور که اول تاپیک گفتم استارترایی که میگن بچه رو زدن آخرش به دعوا ختم میشه 😄😄😄

مساله خشونته همین.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
چه نمکی عزیزم؟؟ بی خیال تو کشورای دیگه که بهشون با چشم حسرت نگاه میکنیم برای کتک زدن بچه مجازات دارن ...

الان من گفتم استارتر کار خوبی کرده؟؟؟😕😕😕

من خودم بچه دارم و خار تو چشمم بره نمیزارم تو پای اون بره 

اما الان کاریه که شده حالا شما مجازاتش کن 

منم اصلا از کامنتم منظورم شما نبودی شما خودت به خودت گرفتی برو از اول کامنتارو بخون بعضیا کم مونده استارتر و بزنن من منظورم اونا بود 

در کل شاد شدم از اشناییت🤗

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
واااااای به خدا از بعضی کامنتا متعجبم  یعنی تمام اون خانونا که دارن استارتر و مواخذه میکنن تاح ...

مگه زدن عادیه ؟؟؟؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
استارتر محترم من اگر اومدم تاپیکت و وقت گذاشتم هدفم انسانی بود نمیدونستم این برخورد رو میکنین و میگی ...

نه عزیزم من به شما نبودم به اون دسته از خانم هایی بودم که منو مواخذه میکردن  گفتم بی درک نه شما، از وقتی که گذاشتی ممنونم

الان دقیق بگو کجای کامنتم نوشتم عادیه؟

لازم نبود بنویسین وقتی میگین تمام اونهایی که استارتر رو مورد مواخذه قرار دادن یعنی بچشون رو نزدن تاحالا خودش مفهوم عادی بودن رو میرسونه کتک زدن یه بچه ضعیف حتی در مقام مادر بودن یه کار انسانی نیس که قبحش ریخته بشه و به اسم تربیت و تعلیم تجویز بشه 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
الان من گفتم استارتر کار خوبی کرده؟؟؟😕😕😕 من خودم بچه دارم و خار تو چشمم بره نمیزارم تو پای اون ب ...

منم منظورم مجازات نبود به خودشونم گفتم حتی من هم نیاز دارم روی خودم کار کنم چه عیبی داره کمی خودمون رو مواخذه کنیم در عوض نسلی سالم تر بار میاریم منم خوشحالم از آشناییت