2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا ک کارت خیییییلی اشتباه بوده ک بچتو زدی😠😠😠دوما چه جرئتی داشتی ک زدی.. .آخه من اگه بخوام ب بچم بگم بالا چشمت ابرئه با شوهرم طرفم...میگه هیچ کس حق نداره با بچه من بد حرف بزنه دیگه چه برسه ب کتک😒😒😒

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂
😢😢😢😢😢 وای خیلی افسرده ام خیلی غمگینم

حق دارین خیلی سخته،هیچوقت تجربه ی گریه ی بعد از خنده نداشتم خیلی خندیدم خیییلییی ولی بعدش خیلی گریه کردم شوهرم فکر کرد دیونه شدم،.مادرا واقعا فرشته ان ولی خوب تا ما بخواییم بفهمیم از دست دادیمشون 

بله درست میگی اما خودم قبول کردم بیارمش به دنیا مگه ما از اول همه چی تمام بودیم تروخدا اینا رو عادی ...

عزیزم بچه ی دیگران تربیتش با ما نیست که بدونبم چقدر سخته ما بچه ی بقیه رو چند ساعت تحمل میکنیم یه ساعت که گریه کنه همه خسته میشن بچه دار شدی درک میکنی

اخه ٩ سالشه از دلش در نمياد كه  هر دفعه دعواش ميكنم تا يه ماه سر هر چيزى ميگه اره تو منو زدى&n ...

ای وای خب تنها نزار الان میگه مامان اونو بیشتر از من دوسداره سعی کن نزنیش برو بیرون یا خودتو مشغول کن ک حرصت بخوابه

۹۹/۹/۹  💖💖
استارتر بیچاره ناراحته ک اومده تاپیک زده ماماناییم ک اومدن گفتن قعطا ناراحتن و پشیمون کودک ازاری چیه ...

ببین دوست من نمیخام بگم استارتر اما بخدا راحت و عادی شدن همین دعواها و کتکا باعث میشه وضع بدتر شه خب چرا یه بار نمیایم جای دلداری الکی بگیم بچه یه انسانه منتهی ضعیف و بی پناه 

اگر از پناهگاهش و مطمئن ترین آدم زندگیشم کتک بخوره اونم سر این که خودشو خراب کرده واویلاس 

اون بچه اعتمادش به دنیا صفر میشه ضربه میخوره ضمنا ممکنه همین خرابکاریشم نتیجه اضطراب یا ترس باشه بهتره فقط دلسوز مادر نباشیم اون بچه بیشتر حمایت نیاز داره

حق دارین خیلی سخته،هیچوقت تجربه ی گریه ی بعد از خنده نداشتم خیلی خندیدم خیییلییی ولی بعدش خیلی گریه ...

وای خیلی وحشتناکه

اصلا باورم نمیشه

دو ماهه که فوت کرده

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
هووم بخدا خیلی میخام نزنم میبینم هیچجوری آروم نمیشم میگم دس ب بچه نزنم خودمو ...

میفهممت ،من خودم گاهی از دست دخترم ،به مرز جنون میرسم😫

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

عزیزم بچه ی دیگران تربیتش با ما نیست که بدونبم چقدر سخته ما بچه ی بقیه رو چند ساعت تحمل میکنیم یه سا ...

عزیزم بچه دارم 4 سالشه 

قبلشم دو تا دیگه برای خواهرام بزرگ کردم یه دختر و یه پسر بیش فعال

اخی.یعنی با ۸ سال اختلاف سنی هنوزم باهم نمیسازن🤔🤔

پسرم شيطونه همش دوس داره وسايلاى خواهرشو خراب كنه اونم رو وسايلاش حساسه الانم ديدم يه دفعه كتاب و از دستش كشيد بچم با سر محكم حورد زمين 

منم عصبى شدم زدمش 

سينه ام دكان عطاريست... دردت چيست؟!