2777
2789

ببین منم الان تو شرایط تو ام دارم دخترمو از پوشک میگیرم اونم به زور میاد دستشویی براش جایزه تعیین کردم هربار که بره دستشویی جیش کنه یه برچسب میدم بچسبونه به دیوار خیلی وقتا تا دستشویی مسابقه میدیم یا بهش میگم بعد از اینکه جیش کردی موقع شستن دستامون حباب بازی میکنیم اگه یه صبح تا شبم جیش نکنه تو شلوارش براش فشفشه روشن میکنم یکی دوبارم کیک گرفتم گفتم جایزته که تو شلوارت جیش نکردی امیدوارم راهکارهای من به دردت بخوره رو دختر منکه دو سال و نیمس جواب میده

دیگ هیچوووووقت اینکارو نکن هیچوقت فهمیدی؟؟؟؟😈😈😈😈اون یه بچست...بچه باید شلوغ کنه....اگرجاییش دردک ...

ای بابا الان سه سالشه به بار از گل نازک تر بهش نگفتم نه من نه باباش الان هم بعد از یکسال از پوشک گرفتن که همکاری نمیکنه کفرم دراومد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیرون که میبرمش مجبورم پوشکش کنم

اون اشکالی نداره.

براش دمپایی خوشگل بخر ،برچسب بخر ، بهش بگو هر وقت بری دستشویی جیش کنی ،اینارو با هم میچسبونیم به دیوار

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

بله درست میگی اما خودم قبول کردم بیارمش به دنیا مگه ما از اول همه چی تمام بودیم تروخدا اینا رو عادی ...

اطرافته. هر وقت خودت بچه ت شلوغ بود بیا تا با هم صحبت کنیم

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
بله درست میگی اما خودم قبول کردم بیارمش به دنیا مگه ما از اول همه چی تمام بودیم تروخدا اینا رو عادی ...

استارتر بیچاره ناراحته ک اومده تاپیک زده ماماناییم ک اومدن گفتن قعطا ناراحتن و پشیمون کودک ازاری چیه خواهر حتما اینقد حرصشو دراورده ک اونم مجبور شده بزنه نمیگم کار خوبی کرده ولی ادمه دیگه😔

۹۹/۹/۹  💖💖
من بعضی وقتا میزنم تو سرم 😓

وای نزن ،مغزت آسیب میبینه ها خدایی نکرده

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

برای از پوشک گرفتن اینو میدونم 

اگه گرفتی دیگه نباید به هیچ وجه پوشکش کنین.

بچه دچار دوگانگی میشه.

دوهفته بیرون نرین یا جاهایی برین که اگه خرابکاری کرد طوری نباشه و نزدیک خونه.

خدایا شکررررت واسه همه نعمت هات🌷
ببین منم الان تو شرایط تو ام دارم دخترمو از پوشک میگیرم اونم به زور میاد دستشویی براش جایزه تعیین کر ...

همه این تشویق هارو براش انجام دادم ولی بعد از به مدت واسش عادی شد و دیگه همکاری نکرد

ای بابا الان سه سالشه به بار از گل نازک تر بهش نگفتم نه من نه باباش الان هم بعد از یکسال از پوشک گرف ...

ببین هر بار که رفت جیش کرد جایزه بده

من به همه اقوام و فامیل جایزه داده بودم که دخترم رفت دستشویی بعدش بهش بدن

جایزه های سبک از لواشک گرفته تا آینه کوچیک

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
اطرافته. هر وقت خودت بچه ت شلوغ بود بیا تا با هم صحبت کنیم

خودم هم بچه دارم ضمنا همونا که گفتی رو مادرش شاغل بود خودم بزرگ کردم پیشم بود تا شب خدا میدونه الانم که 16 سالشه هنوز درگیر کاراشیم ضمنا شلوغی و بیش فعالی بچه دلیل نمیشیه که بخایم بزنیم یا هرکاری کنیم 

شلوغی بچه نشانه سالم بودنشه بچه مریض و گوشه گیر خوبه عایا؟؟؟

دیگه ناراحت نشو یکم بعد ببرش بستنیو تنقلات بخر بخوره

اخه ٩ سالشه از دلش در نمياد كه 

هر دفعه دعواش ميكنم تا يه ماه سر هر چيزى ميگه اره تو منو زدى 

الانم از صب سه بار سر داداششو كوبونده زمين  خيلى سر به هواس 

پسرم اا ماهشه 

سينه ام دكان عطاريست... دردت چيست؟!
ببین منم الان تو شرایط تو ام دارم دخترمو از پوشک میگیرم اونم به زور میاد دستشویی براش جایزه تعیین کر ...

عالیه منم بهش لواشک شکلاتی جایزه میدادم.و اینقدر بازی میکنه که واسه فرار از کاراش الکی میگه مامان جیش دارم مخصوا وقتی نخواد بخوابه😂😂😂

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
خدا رحمت کنه مادرتو بهشت جایگاهش باشه 

ممنونم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔