2777
2789
من صبح با شوهرم دعوام شد دخترم ترسید گریه کرد .الان خونه مادربزرگشه.اصلا از ذهنم بیرون نمیره همش منت ...

بیچاره عجب صحنه ای دیده  

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا کی الان یک ساله میخواهم از پوشک بگیرمش ولی نشده یه مدت خوبه ها ولی دوباره روز از نو

چون ترس تو وجودشه فدات شم باید تشویقش کنی 

ببین از دستشویی ترس نداره؟ 

چیزی نشنیده که بترسه ازش؟ 

بعد تو بازی با عروسکاش اینو بگنجون 

زمان میبره و صبر میخاد 

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
به خاط نظرتون کلی خندیدم😂😂😂ولی بهدش که امضاتون رو خوندم گریه کردم😢😢

😢😢😢😢😢

وای خیلی افسرده ام

خیلی غمگینم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

منم زدم یکی دوتا از پشتش الانم تو بغلمه واس خاطر مامان بزرگش گریه میکنه اومده کمدشو ریخته بهم اتاقو زد بهم منم تازه تمیز کرده بودم ولی خیلی اروم بود دلم طاقت نیاورد بغلش کردم دارم میخوابونم 😔ازهمه جا برامون میباره ماهم دیگه اعصاب نمونده ولی دیگه استارتر نزن زود زود بپرس بگو جیش داری پی پی داری تا عادت کنه بگو هروقت داشتی بهم بگو نیم ساعت نیم ساعت بپرس

۹۹/۹/۹  💖💖

خانوما چرا خود زنی میکنید؟؟

اون موقع مبلی بالشتی چیزی رو مشت بزنید ، سر درد میگیرین که اینجوری 😐

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

اوه چقدر تاسف بچه اذیت داره درسته ولی مادرا هم آدمن خسته میشن گاهی خدانکنه بچه شیطون و حرف گوش نکن ...

بله درست میگی اما خودم قبول کردم بیارمش به دنیا مگه ما از اول همه چی تمام بودیم تروخدا اینا رو عادی جلوه ندیم همین ها باعث میشه کودک آزاری هم بشه عادی 

تو جهان اول بچه با یه دادو دعوای پدرو مادر از طرف قانون حمایت مییشه اما کشور ما راحت بچه رو میزنن دعوا میکنن همه جور بلا سرش میاد اسممون هم مسلمون هست 

ضمنا تا دلت بخاد اطرافم بچه شلوغه اونم بیش فعال از نوع شدیدش

مادر شوهرم مي گفت برادر شوهرم خودشو خيس مي كرده پرتش كرده از ارتفاع ٢ متري تو حوض ديگه جيش نكرده ياد ...

مثانش ترکیده احتمالا 😂😂 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
بیچاره عجب صحنه ای دیده    

اره ...خیلی دلم سوخته.اصلا دل تو دلم‌نیس بیارنش.خاک عالم تووسر من تا زندگیم بخواد شکل بگیره و شوهرم ادم شه.دخترم داغون میشه

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
😢😢😢😢😢 وای خیلی افسرده ام خیلی غمگینم

خدا رحمت کنه مادرتو بهشت جایگاهش باشه 

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍