نه اصلا خوب نیست الان هر نیاسینامید اوردینری تو بازار ببینی فیک هستش حتی اگه تمام علائم اصل بودن و داشته باشه بازم فیک.
من گرفتم صورتم پر جوش شد.
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بارکد دو لیبل داره نمیدونم حدود ۱ میلیون و ۲۰۰ گرفتم
واسه من که همه چیش و چک کردم اصل بود یعنی بسته اش کاملا اصل بود اما استفاده کردم خیلی بد بود .
منم حدود یک و نیم گرفتم.
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
اول هفته ای یک شب بزن بعد هفته ای دو شب بعدش یک شب در میون بزن و به مقدار خیلی کم رو پوستت پخش کن که همه چیو رعایت کرده باشی.