2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا خوب نیست الان هر نیاسینامید اوردینری تو بازار ببینی فیک هستش حتی اگه تمام علائم اصل بودن و داشته باشه بازم فیک.

من گرفتم صورتم پر جوش شد.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
فک کردم فحش ترکی میدی

😂😂

مثل من مظلومی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
منافذ باز داره زنداداشتون؟ من منافذ باز دارم میگن خوبهشما اینی که استفاده میکنید نتیجه رو طی چه مدتی ...

زنداداشم منافذ نداره بخاطر ضد جوش بودنش میزنه

من خودم همون سه هفته الی یکماه احساس کردم منافذام کوچیک شدن

نه اصلا خوب نیست الان هر نیاسینامید اوردینری تو بازار ببینی فیک هستش حتی اگه تمام علائم اصل بودن و د ...

بارکد دو لیبل داره نمیدونم حدود ۱ میلیون و ۲۰۰ گرفتم

بارکد دو لیبل داره نمیدونم حدود ۱ میلیون و ۲۰۰ گرفتم

واسه من که همه چیش و چک کردم اصل بود یعنی بسته اش کاملا اصل بود اما استفاده کردم خیلی بد بود .

منم حدود یک و نیم گرفتم.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
من یه سمت گونم داره لک میاره سنی هم ندارم۲۳نمیدونم برای چی

بخاطرات تغییرات هورمونی اینجوری میشه من خودم بعد زایمانم روی صورتم کنار فکم ی لکه کوچیک افتاده

ای وای کاش اول میپرسیدم بعد میگرفتم

حالا شاید واسه پوست شما خوب باشه .

اول هفته ای یک شب بزن بعد هفته ای دو شب بعدش یک شب در میون بزن و به مقدار خیلی کم رو پوستت پخش کن که همه چیو رعایت کرده باشی.