2777
2789

با همسرش سر غذا بحث کردن

بعد همسرش ناراحت شده اینم فحش و داد

بعد میگ حالا ک همسرش قهر کرده داشت برای من گریه میکرد

طاقت قهرشو ندارم

چیکار کنم آشتی کنه

حتی میگ گاهی التماسشو میکنه ک باهاش اشتی کنه

دوستم طاقت قهر نداره

بچها به نظرتون مشکلی داره دوستم ؟؟؟؟؟

میشه بگید راهنمایش کنم ؟

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش باهم دعوا میکنن ولی تا همسرش میخاد قهر کنه این میره التماس

اشتباه میکنه پرروش کرده

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
به دوستت بگو مودب باش تو دعوا فحش نده که به منت نیفتی. یعنی چه ادم تو دعوا فحش بده فردا روز شوهرش بد ...

دقیقا هرشب سر بی احترامی همسرش قهر میکنه

بعد دوست من پشیمون میشه میره التماس میکنه

عزیزم به دوستت بگو بعضی از اشتباه ها یکبارش هم زیاده و قابل بازگشت نیست یکیش فحش دادنه مخصوصا برای ی خانوم هم زننده است هم غیرقابل جبران چون زنی که فحش بده خیلی زود از چشم مرد میفته ممکنه باهاش آشتی کنه اما دیگه هیچوقت رابطه اش مثل قبل نمیشه و اگر تکرار بشه مرد از زن سرد میشه اینو مطمئن باشه.

به مشاور اعتقادی نداره

همینه که اینجور هست و مؤدبانه رفتار نمیکنه. آخرشم ضرر میکنه.

منم خیلی خیلی لوس بودم و قهرو دیدم همسرم اذیته. خودخواهی را گذاشتم کنار رفتم مشاور و رو خودم کار کردم.

همینه که اینجور هست و مؤدبانه رفتار نمیکنه. آخرشم ضرر میکنه. منم خیلی خیلی لوس بودم و قهرو دیدم همسر ...

باید باهاش صحبت کنم واقعا نیاز داره

ممنون ازت