2777
2789
عنوان

حضور آقایان در نی نی سایت

1801 بازدید | 128 پست

چرا با حضور آقایون در این سایت مخالفید ؟

آقایون رو با واژه " نر " صدا میزنید !

تعداد رای : 125
نظرسنجی
چون سایت مخصوص خانم هاست
59
47%
چون من از هرچی مرد هست بیزارم
7
5%
مخالفتی ندارم حق دارن عضو شن
41
32%
لطفا همین الان از سایت برو بیرون
18
14%

من تلاش کرده ام به کارهای مردم نخندم، بر آنها نگریم، از آن‎ها منزجر نباشم. بلکه آنها را درک کنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من فاقد اهمیته

بود و نبودشون مهم نیس💅🏿

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

مشکلی ندارم تا وقتی که اذیت نکنن

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

تا وقتی مزاحمت ایجاد نکنن کسی کارشون نداره.

تو پست قبلیم مزاحمتی ایجاد نکردم

شما و امثال شما هجوم اوردین و تاپیکم قفل شد بیدلیل

من تلاش کرده ام به کارهای مردم نخندم، بر آنها نگریم، از آن‎ها منزجر نباشم. بلکه آنها را درک کنم.

سوالت جالب نبود

جالب نبودن سوال دلیل میشه قفل بشه تاپیک ؟

خیلی سوال های اینجا جالب نیستن !

سوال غیر اخلاقی نبود ؛

😂😂😂خو رد کن 👨🦽➡️👩🦽👩🦽

ها رد میکنم جدیدا تک توک میبرم پیوی خشتکشون پرچم میکنم خیلی عصبی شدم تازگیا ،🤣🤣🤣

daigo.ir/secret/11999473004/dashboard هیییییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫

برا من فاقد اهمیته بود و نبودشون مهم نیس💅🏿

گویا زخم خوردین از جنس مذکر