2777
2789
عنوان

یکی میگفت خواب دندون دیده تعبیرش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 67 پست
صدقه دادی رفع بلا بشه بعداز چه مدت گڌشت دیگه بهش فمر نکردی

تا یمدت استرس داشتم یادمه قشنگ نه صدقه ندادم😶🌫️

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه همینجوری افتاد همین یبار خواب دندون جلو دیدم دیگم ندیدم بعدشم بابام ۷۰سالش بود ولی عین مردای50سال ...

قبل از اینکه پدرتون سکته کنه خواب دندون دیدین یا بعدش

قبل از اینکه پدرتون سکته کنه خواب دندون دیدین یا بعدش

بله عزیزم قبل از اتفاقات دیدم همین یبار دیدم دیگم ندیدم فقط بابام نبود پسرعمه ام چندروز قبل از بابام با ماشینش تصادف میکنه بدم تصادف میکنه یعنی باورت نمیشه پسرعمه ام توicu بود بابام تواتاق بغلیش ccuبود فکر نکنم ربطی به دندون داشته باشه خوابه دیگه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
وای خدا رحمتش کنه خون ندیدی دیگه بیلد

خداییامرزه رفتگانتونو نه خون ندیدم سال140۰بود قشنگ یادمه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
خداییامرزه رفتگانتونو نه خون ندیدم سال140۰بود قشنگ یادمه

تو نت نوشته بیوفته روی خاک یعنی مردن عزیزان ولی بیوفته روی فرش یا ماشی یعنی اعتبار و ابروت از دست میره

تو نت نوشته بیوفته روی خاک یعنی مردن عزیزان ولی بیوفته روی فرش یا ماشی یعنی اعتبار و ابروت از دست می ...

بنظرم هیچکدوم چرا نگرانی خدا نکرده کسی حالش بد شده؟

من سوم دبیرستان بودم یه شب خواب دیدم دندون جلوی فک بالام افتادهخواهرم یه کتاب تعبیر خواب داشت توش نو ...

یه سال بعدش تعبیر شد افتاد روی خاک یا روی کاشی یا فرش

بنظرم هیچکدوم چرا نگرانی خدا نکرده کسی حالش بد شده؟

نه نشده اگه یه زمانی این خواب رو ببینم دیگه باید خودم رو بکشم خب شاید یکی هرشب خواب دندون میبینه