2777
2789
عنوان

امروز خیلی اعصابم خراب شد

155 بازدید | 12 پست

خالم گفت یکی از فامیل ها اومده بهم گفته قیافت خوب نیست بعد شوهرم گفته نه من خواهرزاده هاشو دیدم(اسم منم اورد) و برادرزاده هاشو یعنی درواقع دخترخاله و دایی های من...قیافه خانمم از همه شون قشنگتره(یعنی خاله م)حالا کاری ندارم قیافه خاله م از نظرش خوب بوده یا هر چیز دیگه...چرا باید مارو پیش بقیه فامیل تخریب کنه و اینجور چیزی بگه😐

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واا اره چه ربطی به قیافه شماها داشت

دقیقا اصلا مگه یکی میره خواستگاری نگاه دخترهای اطراف اون دختره میکنه ببینم اختلاف قیافه شون درچه حده😕حالا خودم به کنار اصلا ولی دخترخاله هام اصلا بد قیافه نیستن اومده اینجور گفته

حق داریحالا خالت چرا اومد به تو گفت

کاش قبلش فکر میکرد بعد حرف میزد تازه کلی میخندید و اینو میگفت...به مامانم هم نگفتم حالا فردا بهش میگم بدونه چه داماد خاله زنکی دارن😕

کاش قبلش فکر میکرد بعد حرف میزد تازه کلی میخندید و اینو میگفت...به مامانم هم نگفتم حالا فردا بهش میگ ...

حتی خالتم خاله زنکه

خب زن حسابی همسرت یه حرفی زده حداقل تو حرف نبر که میون بقیه دلخوری درست کنی!

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

حتی خالتم خاله زنکهخب زن حسابی همسرت یه حرفی زده حداقل تو حرف نبر که میون بقیه دلخوری درست کنی!

اصلا به این فکر نمیکرد کلا داشت با افتخار تعریف میکرد که من از نظر شوهرم از شما سرترم😐

اصلا به این فکر نمیکرد کلا داشت با افتخار تعریف میکرد که من از نظر شوهرم از شما سرترم😐

ولش کن بذار دلش خوش باشه

این ادما هول شوهرن

چیزی از ارزش تو کم نمیکنه

میدونی کلا خانما یکم باهم فاز رقابتی دارن

الان خوشحاله که به قول خودش بقیه دخترا به چشم همسرش خوشگل نیستن

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

ولش کن بذار دلش خوش باشهاین ادما هول شوهرنچیزی از ارزش تو کم نمیکنهمیدونی کلا خانما یکم باهم فاز رقا ...

آره عزیزم منم اصلا هیچ واکنشی نشون ندادم و حرفش رو نشنیده گرفتم جلوی خودش