2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس

78 بازدید | 8 پست

از هرچیزی عصبانی میشم هی ب شوهرم گیر میدم مثلا با دخترم حرف میزنه اگه حرفی ب دل من نباشه یا رفتارش ب دلم نباشه هی بهش گیر میدم.

ولی من ۷ سال درگیر شدیدا درگیر وسواس فکری ام الان دیگه اسم هرکی رو پیشم میاری یه فکر بد راجبش میکنم

وسواس اینجوریه مثلا بابام میره ماموریت میگم جنازه بابام میاد بعد اون جایی ک این فکر رو کردم دیگه میترسم برم اون نقطه یا به شوهرم نفرین میکنم میگم گردن شوهرم بشکنه بعد هی تکرار میکنم بعضی وقت ها از جام تکون نمیخورم که گردن شوهرم بشکنه دیگه خسته ام همش گریه میکنم تا چند ماه پیش روزی چند ورق زولپیدم میخوردم از دست این فکرا الان هشت ماه باردارم و میترسم بچمو با نیت بد ب دنیا بیارم یه بچه کوچیک هم دارم هی بهم میگه مامان چرا ناراحتی همش تو فکرم اشک پر چشام دوست ندارم ناراحتیم ببینه

کنترل رفتار گفتار خشم مدیریت استرس ذهنت

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی قربونت برم تو باید قوی بمونی زندگی ۳نفر دیگ ب تو وصله توروخدا بخودت کمک کن یکم مطالعه کن منم بچم یسالشع باردار شدم درکت میکنم ولی هیچکس جز خودمون نمیتونه کمکمون کنه چندروزه دارم کتاب میخونم شکرگزاری میکنم حالم بهتر شده برات دعا میکنم از پس زندگیت بر بیای

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️

با این کار زندگی خودتون جهنم میکنی آزاد و رها باش آسون بگیر سعی کن کارهایی کنی که دوست داری مثلا کتاب بخون با همسرت و بچت کافه برید خرید برید هدف هاتو بنویس وگرنه زود پیر میشی اینجوری همسرت هم گناه داره اگر مدام تکرار کنی اونم خسته میشه چون سرکار خسته میاد خونه مسائل مالی خانه هم هستن اگر شماهم باهاش بد باشی خدایی نکرده ازتون سرد میشه همیشه باوقار و لوند باشید برای همسرتون

با این کار زندگی خودتون جهنم میکنی آزاد و رها باش آسون بگیر سعی کن کارهایی کنی که دوست داری مثلا کتا ...

این ترس تو وجودم حالمو میگیره دیگه میترسم اون اتفاق بوفته

الهی قربونت برم تو باید قوی بمونی زندگی ۳نفر دیگ ب تو وصله توروخدا بخودت کمک کن یکم مطالعه کن منم بچ ...

وقتی من حالم بده اوناهم حالشون خراب ولی ترس دارم پا بذارن رو فکرام اتفاقی براش نیوفته میتونم پا بذارم ولی دلم نمیاد عذاب وجدان دارم ک اتفاقی براش نیوفته از این غکرا