2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید قید خونه زندگی رو بزنی

ولش کن فقط موقع خواب باز. بذار

زود زود عوضش کن

روغن زرد رو امتحان کردی؟

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

تو روز با شورت عینکی بزار بچرخه

شبم ازهمین شورتا پاش کن بعد پوشکمپاش کن کمتر اذیت شه

چون چهار دست و پا میره بدنش آسیب نبینه یا آشغال وارد بدنش نشه

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

پماد سوختگی نمیزنی؟

من پای بچمانقدر پماد و پودر میزدم ولی اصلا فایده ای نداشت همیشه هم پاهاش سوخته بود خیلیم میشستمش ها ولی فایده نداشت

دیگه باید بزاری تو شلوارش کار خرابی کنهاینقدر دلم میسوزه واسه نی نیا پوشک میشنما خودمون ۳روز نوار بز ...

ما خودمونم ی زمانی پوشک میشدیم بمدت ۲تا ۳ سال😁ینی نی نی بودیم

من باز پوشک میکردم اما تند تند عوضش میکردم

پماد هم زیاد میزدم براش

زود خوب میشد

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

من ی مدت پوشک بچمو عوض کردم دیدم حساسیت گرفت قرمز دون دون شد ان ان زدم خوب شد.

کالاندولا.

بتامتازون

شباهم یه پارچه نخی میزارم وسط پاش شورت عینکی میپوشونم شبا جیش نمیکنه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون