سلام خانما من پسرم ۵روزه مریض شده اصلا نمیتونه غذا بخوره همش بالامیاره تب بالا۴۰درجه داره دکترم بردم ولی فقط باید بروفن بخور بیاد پایین من شنیدم بروفن ضرر داره
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بله درسته ولی خب تا کی میخواد تب داشته باشه این چه ویروس وحشتناکیه معدش مشکل پیدا نکنه
دور از جونش زبونم لال
این تب بالایی که میگی داره
تشنج کنه به مغزش اسیب میرسه
نگران نباش تب بر بده مرتب
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
اگه با استامینوفن کنترل میشه همونو بدهیا شیاف استامینوفن بزار
استامینوفن اصلاتاثیر نداره شیاف هم همینطور این دیگه چه بیماریه قبلا ۳روز تب میکردبهتر میشد آلن ۵روز گذشته بهبودی نمیبینم تورو خدا برای همه بچه ها دعاکنیدهر بچه ای که مریضه زودتر حالش خوب بشه