ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&
بخش زیادی از رفتار مرد بستگی به اخلاق و خلق وخوی خانوم داره..
والا اینطور نیست
مردی ک از سرکارش پره و داغونه میاد غشغرق ب پا میکنه چی
مردی ک از خونوادش کم اهمیتی دیده سر زنش خالی میکنه چی
مردی ک ب هردلیلی مشکلات مالی کاری داره و بل زنش کلا ارتباط نمیگیره چی
یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
اینایی که گفتی درست، اما با جرقه خوردن میتونه عصبانیتشوبروز کنه وگ ن بیخودی ک نمیاد به خاطر مشکلاتی ...
چرا میاد
باور کن هرچی مرد دیدم چ خانواده و فامیل چ نو اجتماع و سرکار همینجورین
یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
چرا میاد باور کن هرچی مرد دیدم چ خانواده و فامیل چ نو اجتماع و سرکار همینجورین
درصورتی اینطوره ک مرد مشکل روحی روانی داشته باشه وگ ن اگه خانوم تو چهارچوب و اصول خانواده وظائف خودشو خوب پیش ببره بعید میدونم مردبخواد بدرفتاری دائما داشته باشه