2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهربونه پاچه میگیره مهربون نبود چی

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

بخش زیادی از رفتار مرد بستگی به اخلاق و خلق وخوی خانوم داره..

والا اینطور نیست

مردی ک از سرکارش پره و داغونه میاد غشغرق ب پا میکنه چی

مردی ک از خونوادش کم اهمیتی دیده سر زنش خالی میکنه چی

مردی ک ب هردلیلی مشکلات مالی کاری داره و بل زنش کلا ارتباط نمیگیره چی

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
والا اینطور نیست مردی ک از سرکارش پره و داغونه میاد غشغرق ب پا میکنه چیمردی ک از خونوادش کم اهمیتی د ...

اینایی که گفتی درست، اما با جرقه خوردن میتونه عصبانیتشوبروز کنه وگ ن بیخودی ک نمیاد به خاطر مشکلاتی ک مربوط به خانومش نی بخوادسر اون خالی کنه

هرگِردی،گردونیس...

اینایی که گفتی درست، اما با جرقه خوردن میتونه عصبانیتشوبروز کنه وگ ن بیخودی ک نمیاد به خاطر مشکلاتی ...

چرا میاد

باور کن هرچی مرد دیدم چ خانواده و فامیل چ نو اجتماع و سرکار همینجورین

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
چرا میاد باور کن هرچی مرد دیدم چ خانواده و فامیل چ نو اجتماع و سرکار همینجورین

درصورتی اینطوره ک مرد مشکل روحی روانی داشته باشه وگ ن اگه خانوم تو چهارچوب و اصول خانواده وظائف خودشو خوب پیش ببره بعید میدونم مردبخواد بدرفتاری دائما داشته باشه

هرگِردی،گردونیس...