2777
2789
عنوان

یبوست و اسهال مزمن کی داشته

90 بازدید | 19 پست

ینی گاهی یبوست میشی گاهی اسهال من قبلا فقط یبوست میشدم اما جدیدا گلاب به روتون مدفوع شل هست و خیلی نفخ میکنم الانم رفتم دستشویی اومدم دلدرد شدم . تجربه ای دارین؟

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره هستم .آی بی اس دارم

چطوری میشی دقیقا؟

الان برای سنگینی شکمم چیکار کنم؟ گلاب به روت گاز رو نگه داشتم الان انکار قفل شده

میشه راجع به سندرومی که گفتی توضیح بدی

یک اختلال گوارشی هست با علائمی مثل درد شکمی، اسهال و یا یبوست، نفخ، احساس تپش قلب و اضطراب همراه. علت دقیق این بیماری مشخص نیست، اما استرس نقش مهمی در بروزش داره. درمان قطعی نداره، ولی کنترل استرس، تغذیه سالم و پرهیز از یک سری مواد غذایی خیلی موثره

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
چطوری میشی دقیقا؟ الان برای سنگینی شکمم چیکار کنم؟ گلاب به روت گاز رو نگه داشتم الان انکار قفل شده

برو دراز بکش ب پهلوی چپ.دفع میشه

علائمم اسهال یا یبوست،درد شکمی،نفخ زیاد،بعداز خوردن غذا نیاز ب دستشویی دارم

برو دراز بکش ب پهلوی چپ.دفع میشهعلائمم اسهال یا یبوست،درد شکمی،نفخ زیاد،بعداز خوردن غذا نیاز ب دستشو ...

ممنون دارو چی میخوری براش؟

سندروم روده تحریک پذیر داری احتمالا ..امیدوارم نباشه که خیلی بد ..مخصوصا اسهال ..روزی چند بار میری توالت.؟اگه زیاد باشه بدنت دچار کمبود ویتامین و بقیه چیزا میشه..شایدم چیزی خوردی اسهال شدی برطرف بشه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

من همیشه یبوست ام دیروز سی لاکس خریدم خوب بود ولی نباید زیاد مصرف بشه نمیدونم بعدش چیکار کنم

روزای قبل و چیکار میکردی پس؟ ..من دکتر دارو خونه گفت جای سیلاکس ژلاکس بخر قرص روغن کرچک ..رفتم دیشب بگیرم اینقد گنده بودن پشیمون شدم تو گلو گیر میکرد فک کنم ..ببین میتونی اینو امتحان کن ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀