2777
2789
عنوان

بنظرتون کارم اشتباه بود

134 بازدید | 16 پست

تولد دوستم نزدیکه میخوام براش کادو بخرم. ما با هم خیلی صمیمی هستیم ولی سلیقه هامون خیلی متفاوته. واقعا بعید می دونم از سلیقه من خوشش بیاد بخاطر همین امروز که بازار رفته بودیم با هم ، یه مغازه لباس فروشی رفتیم . یه مدل ست لباس خونگی فانتزی مناسب فصل بود. بهش گفتم این چطوره گفت خیلی قشنگه و بهت میاد احتمالا و... بعد قیمت گرفتم گفت ۶۹۰. منم گفتم خیلی خب اینو برای تولدت میخوام بخرم. هر چی اصرار کردم قبول نکرد گفت نه نمی خوام . هیچی نمی خوام واسه تولدم و.. کلا تعارف کرد. بنظرتون کارم اشتباه بود؟ آخه خواستم سلیقه خودشو در نظر بگیرم ولی خیلی مقاومت کرد. کلا هر موقع میگم برات کادو میخرم میگه نه نمیخواد.اونم تولد من کادوی خیلی خوب داد...

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بعدا میرفتی میخریدی

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

دیگه نباید میگفتی واسه تو میخوام

میخریدی بهش میدادی

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

خب اخه نباید قبلش بگی

معلومه که تعارف میکنه

باید تو مغازه میخریدی

بعد مثلا تو کافه ای جایی بهش میدادی میگفتی میخواستم کادوت به سلیقه خودت باشه

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

دیگه نباید میگفتی واسه تو میخوام میخریدی بهش میدادی

خب آخه فک کردم شاید برای من میگه خوبه ، برای خودش خوشش نیومده

خوب اگه اینطوریه به جای کادو تولد براش کیک بخر ببرش یه کافه ای جایی

روز تولدش هم دیگه رو نمی بینیم

میریم فرجه امتحانات 🥲