2777
2789

من و همسرم فامیل هستیم همسرم

و یکی از اقوام درجه 2 ما

قبل از عقد خب ارتباط نزدیکی داشتن صمیمیت بود هرچی بود اوکی

بعد از عقد ما یه عروسی دعوت شدیم

خانم این اقا موقع رقص دست همسرم و گرفت

من حس بدی گرفتم

اصلا اصلا اصلا ازین صمیمیت راضی نیستم و در حد انفجار رفتم خیلی پروووو در حضور من کنار همسرم ایستاد و دستش و گرفت* ی جور بین من و همسرم قرار گرفتن خودشو شوهرش ک بعد شوهرش از دسته خارج شد *

من خیلی ناراحت شدم

شوهرم هم معذب شد چون دستش و محکم نگرفت خانم متوجه شد و جاش و با من عوض کرد

من شوهرم میدونم حساسه نسبت به این جور چیزا یعنی اگر من میرفتم دست اون اقا یا هرکس دیگه رو میگرفتم داستانی از این ماجرا درمیآورد

ولی من دلم نمیخاد این صمیمت باشه حتی دلم نمیخاد ارتباطی باشه واقعا حس منفی ازین خانم میگیرم

🫠 قبل از عقد شنیدم رفت و امد داشتن و این خانم خیلی راحت بوده من ازین راحتی واقعااا ناراحتم

هرچند الان همسرم اصلا توی قید رفت و آمد نیست و یه بند خودشو بسته ب کار کردن

😢ولی شما بگید این حد از صمیمیت شمارو ناراحت نمیکنه ؟ یا من خیلی حساس شدم

نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻

منم بودم ناراحت میشدم

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بودم ناراحت میشدم

من خیلی حرص خوردم تازه عقد کرده بودم واقعا منفجر شدم از شدت عصبانیت هنوز ک هنوزه بهش فکر میکنم مخم سوت میکشخ

نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻

بعضی طایفه ها مدل رقصشونه دست همو میگیرن بدون منظور

ما لرها بله ایرادی نمیبینم ولی اینک بریم دست دوتا تازه عروس دوماد و از هم جدا کنیم یا اینجور بچسبیم ب زن یا شوهر بقیه رو درک نمیکنم قفله برامون

با همسرت فامیل نزدیکی یا درجه دو متوجه نشدم؟

درجه دو هستیم

فکر کن خانم پسر عمه مادرشوهرم و پدرم بودن ایشون

منم حس خوبی نگرفتم از کارش، رفت و آمد و راحتی مال قبل ازدواجتون بود ، الان سعی کن اصلا باهاشون رفت و آمد نکنی،رفتار، خانومه عادی نیس

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
بستگی به نسبت دقیق ترشون داره، و عقاید تو، مثلا من شهرم با دختر خالش اینکار و کنه ناراحت نمیشم میگ ...

منم اگر شوهرم با اقوام نزدیک برقصه اصلا ناراحت نمیشم من ازین ناراحتم یک ما دست همو گرفته بودیم نرقصیدیم تا شرایط پیش بیاد باهم باشیم ک اومدن فاصله انداختن دو ایشون خانم پسر عمه مادرشوهرم و پدرم میشه😐 اخه نسبت و ببین

منم حس خوبی نگرفتم از کارش، رفت و آمد و راحتی مال قبل ازدواجتون بود ، الان سعی کن اصلا باهاشون رفت و ...

منم اصلا دلم نمیخاد رفت وآمد بشه حس منفی میگیرم دلم نمیخاد این حجم از راحتی باشه