2777
2789

منظور خرید بالای یکی دو میلیون هست.

اول اطلاع میدم . اگر دیدم مخالف بود بدون اینکه چک و چونه بزنم یا قهر کنم یا اصرار کنم، میگم اوکی.

بعدشم در موردش حرف میزنم اگر قبول کرد میخرم ، اگر بازم گفت نه دیگه حرفشو نمیزنم.

بهم میگن شوهر ذلیل. آیا درسته؟

البته اونم کم نمیزاره، ولی خب گاهی من نیاز دارم چیزی که دلم میکشه رو بخرم. دیدید که ما خونوما گاهی چقدر دلمون بند یه چیزی میشه؟

مثلا یکساله پیش دلم یه ساعت رو خواست. سه میلیون بود نذاشت بخرم. بعد خودش امسال برام یه گوشواره خرید 20 تومن ولی نمیدونم چرا حاضر نشد من اون ساعت رو بخرم.

بازم گفتم دیدم خیلی گارد داره بیخیال شدم.

رفتارم درسته؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم عزیزم شما بر مبنای درآمد همسرت رفتار میکنی من ممکن حداقل خریدم این مبلغ باشه پس لطفاً موقعیت مالی خودت و همسرت بسنج . من خودم شاغلم از وابستگی مالی بدم میاد اما شرایط شما به سبک زندگی تون مربوط عزیزم

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

دیگه ازدواج یه توافق دو نفره هست. به نظر کاری که تو یه ازدواج درسته. شاید تو یه ازدواج دیگه درست نباشه

اگه شوهرت خوبه و برات کم نمی زاره دیگه این چیزها برات مهم نباشه

به قول معروف کچلی اش بزار به پای آوازش!

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

یه دختره اینستا دیدم یواشکی ۲۷ میلیون بدون اجازه شوهرش خرید کرده بود

اینستا دروغ زیاد می گن

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

اگر جای من بودی اون ساعته رومیخریدی؟ یا ولش میکردی دیگه

ولش میکردم

من وقتی اینجوری میشه معمولا خودمم دلزده میشم از اون چیز دیگه علاقه ام به خرید اون کم میشه

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40