2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

منم خیلی کم مو هستم یعنی خیییلییی زیاد هااا

بعد چطور باید به خواستگارم بگم؟ اصلا بهش بگم یا نه؟

بنظرت اگه بهش نگم و وقتی خودش فهمید بگم برای خودم مسئله مهمی نبود واسه همین حس کردم مهم نیست بهت بگم، خوبه؟

خیلی این مسئله برام سخته و اذیتم نمیدونم چیکار کنم چطور عنوانش کنم که به هم نخوره

منم خیلی کم مو هستم یعنی خیییلییی زیاد هااابعد چطور باید به خواستگارم بگم؟ اصلا بهش بگم یا نه؟ بنظرت ...

بنظرم چیزی نگو خودش ببینه و پسند کنه منم کم موام دیگه یه ویژگیه دیگه همه که مثل هم نیستن

منم خیلی کم مو هستم یعنی خیییلییی زیاد هااابعد چطور باید به خواستگارم بگم؟ اصلا بهش بگم یا نه؟ بنظرت ...

بله حتما بگو..مو مسئله مهمیه...اگه نگی بعداً میتونه به بهونه فریب در ازدواج ازت شکایت کنه

بله

مادربزرگ بابام کچل بوده

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

بله حتما بگو..مو مسئله مهمیه...اگه نگی بعداً میتونه به بهونه فریب در ازدواج ازت شکایت کنه

ن اینجور آدمی نیست که شکایت کنه ولی خودم حس بد دارم نسبت به خودم

میترسم نکنه وقتی ببینه براش مهم باشه یا سوپرایز بشه برا همین نمیدونم بش بگم یا نه

وگرنه به اونجا نمیرسه ک شکایت و اینا

اگه خیلی براش مهم باشه خودم از زندگیش میرم بیرون نیاز به شکایت نیس

وا خب چه کاریه بهش بگو از اول...مطمئن باش برا مردا مو خیلی مهمه

دلم میخواد بیشتر اخلاقم بهش نشون بدم

اول کار بیام بگم کم مو هستم حس میکنم تاثیر خوبی نداره

دوست دارم یه کم بگذره تا بیشتر باطنم رو بشناسه

2790
2778
2791
2779
2792