2777
2789
عنوان

وام ازدواج تو سال دیگه حذف شد

315 بازدید | 18 پست

واقعیته بچه ها ؟؟؟؟؟

من الان اینستا دیدم چیکار دارند میکنند با مردم دیگه جوون ها باید ازدواج بشه براشون حسرت

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

سلام به همه دوستان

میخوام کاری رو بهتون معرفی کنم که میتونین از توش پول در بیارین ( مجموعه ویژستار ) این کار ادمینی در تلگرام و یا در اینستاگرام هستش من خودم اول از همه باور نداشتم فکر میکردم که کلاهبردارن چون خودم قبلا از چند تا سایت ضربه خورده بودم

و پولمو خورده بودن ولی ویژستار که میخوام بهتون معرفی کنم مطمئن باشین میتونین از توش پول دربیارین و برای این کار ۲۹۸ هزار تومان پول ازم گرفته بودن برای اموزش اولش نمیخواستم بهشون اعتماد کنم ولی خب چون یکی از دوستام بهم این سایتو معرفی کرده بود بهشون اعتماد کردم و خدا را شکر الان آخر هر هفته دارم سه میلیون در میارم و تازه هنوز اول راهم میخواستم به شما دوستان عزیزم این سایتو معرفی کنم اگر اطلاعات بیشتری خواستین لطفاً به آیدی زیر در تلگرام پیام بدین

@Fatima2006r

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما زندگی کردن شده حسرت برامون ازدواج که چیزی نیست..

اونایی که واقعا ازدواج نکردن گناه دارن خیلی یکیش برادر خودم همش میگه حقوقم شده پول یک گرم طلا چه جوری زن بگیرم

اونایی که واقعا ازدواج نکردن گناه دارن خیلی یکیش برادر خودم همش میگه حقوقم شده پول یک گرم طلا چه جور ...

میدونم ما خودمونم توی فامیل داریم الان عروسیشونو کنسل کردن قبل اینکه دلار اینجوری بالا بره کلی برنامه ریخته بودن☹️💔

میدونم ما خودمونم توی فامیل داریم الان عروسیشونو کنسل کردن قبل اینکه دلار اینجوری بالا بره کلی برنام ...

الهی بگردم